MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SEYAHAT İÇİN CAZİP TEKLİFLER
Seyahat Rotası
8 Ocak 2021 Cuma 16:17

SEYAHAT İÇİN CAZİP TEKLİFLER

Qatar Airways, yolcularını 2021’de dünyayı yeniden keşfetmeye davet ediyor: Çocuklar 31 ocak 2022'ye kadar Qatar Airways ile ücretsiz uçuyor... Havayolu, 369$’dan başlayan özel fiyatlar sunuyor

Qatar Airways, gezginleri olağanüstü bir yolculuğa çıkmaya ve özlenen yerleri yeniden keşfetmeye davet eden kampanyasını bugün başlattı. En sevdiğiniz tatil yerlerine indirimli fiyatlar, arkadaşlarınızı ve ailenizi ziyaret ederken kullanabileceğiniz yüzde 35'e varan indirim ve 31 Ocak 2022'ye kadar yapılacak seyahatlarde çocuklara özel ücretsiz uçuşlar da kampanyanın sunduğu fırsatlar arasında yer alıyor. 

Havayolunun özel tekliflerinden yararlanmak ve bir sonraki seyahatinizi önceden planlamak için Doha saati ile 8 Ocak 00:01'den,15 Ocak 23:59'a kadar rezervasyon yapabilirsiniz.

Qatar Airways, hem Economy Class’ta hem de Business Class’ta özel fiyatlar sunuyor. Ailenizle hayalini kurduğunuz tatile çıkmak için önceden plan yaparak, Qatar Airways'in çocuklara özel ücretsiz uçma teklifinden yararlanabilirsiniz. (Sadece vergiler ve ek ücretler ödenmektedir). Havayolu ayrıca, arkadaşlarınızı ve/veya ailenizi ziyaret etmek için bir sonraki seyahatinizde kullanabileceğiniz yüzde 35'e varan inanılmaz indirimler ve 40 kg’a kadar bagaj hakkı da sunuyor. 

Ek olarak, Privilege Club üyeleri online rezervasyon yaptıklarında iki kat Qmil ve mobil uygulama üzerinden rezervasyon yaptıklarında ise yüzde 50 daha fazla bonus Qpoints kazanacaklar. Kampanyayla ilgili daha fazla ayrıntıya ulaşmak için https://www.qatarairways.com/tr-tr/offers/plan-ahead.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Qatar Airways Güneydoğu Avrupa Ülke Müdürü Ferit Aksun şunları söyledi: “Sunduğumuz özel fiyatlar ve kampanyalarla, yolcularımızın seyahat aşkını kucaklamaya, bir sonraki yolculuklarını planlamaya, dünyanın sunduğu güzellikleri keşfetmeye ve yeni anılar biriktirmeye davet ediyoruz. Qatar Airways olarak, yolcularımıza sakin bir plajda dinlenirken, olağanüstü kentsel silüetlere hayranlıkla bakarken ya da nefes kesici manzaralarda gezinirken dünyayı yeniden keşfetme fırsatı sunuyoruz. Yolcularımız, 30 Nisan 2021'e kadar satın aldıkları biletlerde, sınırsız tarih veya uçuş noktası değişiklikleri ve kesintisiz iade de dahil Garantili Esneklikten faydalanabilirler.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule