MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE 40 ÖZEL LEZZET
Dünyadan
12 Şubat 2020 Çarşamba 19:33

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE 40 ÖZEL LEZZET

Emirates, Sevgililer Günü için misafirlerine unutulmaz bir seyahat deneyimi hazırlıyor. Şirket uçakta ve altı kıtaya yayılan dinlenme salonlarında Sevgililer Günü temalı 40 özel tatlı ve ikram servisi yapacak.

Emirates şefleri aşk mevsimini kutlamak için 13-15 Şubat tarihleri arasında dünya çapındaki 41 dinlenme salonunun büyük bölümünde ikram edilmek üzere Sevgililer Günü tatlıları hazırladı. Hazırlanan lezzetler arasında Hamburg'ta böğürtlen ve fıstıkla servis edilen portakallı zencefilli panna cotta; Cape Town'da taze çilekler ve krem şanti ile servis edilen kalp şeklinde kurabiye; Auckland'da Çikolatalı ve Ahududulu petifürler, Narita'da çikolatalı Sevgililer Günü pastası ve ABD'de dinlenme salonlarında servis edilen üzeri hindistan cevizli çikolata kaplı çilekler bulunuyor.

Dubai'deki yedi Emirates dinlenme salonu da 13-15 Şubat tarihleri arasında tamamen Sevgililer Günü temasıyla hizmet verecek. Sık uçan yolcular Moet & Chandon Rosé Impérial'in canlı ve cömert notalarıyla şampanya ikramının tadını çıkarabilecekler. Bu ikrama ahududulu çarkıfelek meyveli pasta, kırmızı kadife pasta ve kırmızı kadife dondurma gibi Sevgililer Günü'nden ilham alan pasta ve tatlı seçkileri eşlik edecek. Kahve tutkunları Coffee Planet'in Sevgililer Gününe özel üç farklı demleme yöntemiyle hazırladığı rose kissed mocha, orange crush latte veya white latte mocha kahvelerini deneyebilirler.

Uçak içi yemekler yöresel mutfağı tamamlayan romantik bir dokunuşla tatlanacak. Sevgililer Günü'nde ise Emirates tüm uçuş ağındaki uzun uçuşlarda özel bir tatlı seçkisi servis edecek. First ve Business Class müşterileri yemeklerini kalp şeklinde çarkıfelek meyveli bir pastayla tatlı bir şekilde noktalayacak. Misafirler ikonik A380 uçak içi dinlenme salonunda içeceklerini yudumlarken hamur işlerinden ve siyah ve beyaz çikolataya batırılmış çileklerden atıştırabilir. First Class’taki ikram sepetinde Lakrids’in çilekli ve kremalı meyankökü toplarını da bulabilirsiniz. Economy Class’ta ise misafirlere tatlı olarak beyaz çikolatalı çarkıfelek meyveli cheesecake servis edilecek.

Misafirler tüm sınıflarda romantik komediler ve klasikler dahil 4500'den fazla eğlence kanalını izlerken özel olarak hazırlanan tatlıların tadını çıkarabilirler.

Son dakika hediyesi arayanlar Emirates'in resmi mağazasından alışveriş yapabilir. Hediye kataloğunda kadınlar için Sevgililer Günü pijamaları, kabin ekibi çizimlerinin yer aldığı t-shirtler ve kupalar ile kabin görevlisi bir ayıcık yer alıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule