MENÜ
İstanbul 12/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SETUR YENİ BİNASINA TAŞINDI
Türkiye'den
4 Ağustos 2018 Cumartesi 09:00

SETUR YENİ BİNASINA TAŞINDI

Setur, bugüne kadar birden farklı binada faaliyetlerini sürdüren Genel Müdürlük birimlerini yeni binasında tek çatı altında topladı

Setur, Anadolu Yakası'nın son dönemde en hızlı gelişen ve önde gelen pek çok firmaya ev sahipliği yapan ilçesi, Ümraniye’ye taşındı. Setur’un bugüne kadar birden fazla binada faaliyetlerini sürdüren tüm birimleri taşınmayla birlikte aynı çatı altında toplandı.

Setur, toplam yaklaşık 7780 metrekarelik bir alanda ve 4 katta hizmet verecek. Setur’un yeni binası hem çalışanlarına hem de ziyaretçilerine en iyi olanakları sunacak şekilde tasarlandı. Bu çerçevede çalışanların konfor ve sağlığı için spor salonu, esnek ofis alanları, dinlenme alanları ve geniş bir terasın yer aldığı yeni binada engelli çalışanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan olanaklar da sağlandı. Binanın bir katı toplantı salonu ve fuaye alanlarına, iki bodrum katı  ise otopark olarak ayrıldı.

Setur, yeni binasında misafirlerini yenilenen çehresi ve son teknolojik imkanları ile karşılıyor. Teknik altyapısı da tamamen yenilenen binada dijital dönüşüme yönelik pek çok yenilik de hayata geçirildi.

Binada iç mekan havalandırmasını sensörler aracılığıyla algılayarak ortam sıcaklığını müdahaleye gerek kalmadan otomatik olarak düzenleyen ve böylece doğa korumaya katkı sağlayan akıllı havalandırma sistemi de bulunuyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule