MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SAUDIA KONUKLARINI İFTARDA AĞIRLADI
Türkiye'den
8 Haziran 2018 Cuma 18:21

SAUDIA KONUKLARINI İFTARDA AĞIRLADI

Suudi Arabistan'ın milli havayolu şirketi Saudia Havayolları'nın geleneksel iftar yemeği gerçekleşti

Suudi Arabistan Havayolları Türkiye Genel Müdürü Yarub Almadani’nin ev sahipliğinde Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de  gerçekleşen iftar davetine  Suudi Arabistan Krallığı Türkiye Büyükelçisi Waleed A.Elkhereiji  ile birlikte havacılık ve turizm sektöründen temsilciler katıldı.

TÜRKİYE’DE EN YÜKSEK KOLTUK KAPASİTESİNE SAHİP YABANCI HAVAYOLU

SKYTEAM Global Havayolu ittifakı üyesi olan SAUDIA, İstanbul’dan Cidde, Medine ve Riyad’a haftada 35, Ankara’dan Cidde ve Medine’ye 4 ve İzmir’den Cidde ve Riyad’a haftalık 7 tarifeli sefer düzenleyerek toplamda haftalik 27 bin koltuk arziyla  Türkiye’deki en yüksek koltuk kapasitesine sahip yabancı havayolu olma özelliğine sahip. Filosundaki 147 adet yeni nesil uçakla 89 destinasyona uçuş gerçekleştiren SAUDIA, SKYTRAX tarafından 2017 yılında ‘Dünyanın en çok gelişim gösteren havayolu ödülünü’ kazandı.

Saudia Havayolları, Suudi Arabistan ötesi uçuşlarında; Addis Ababa, Kuala Lumpur, Manila, Cakarta, Guangzhou, Singapur ve Yeni Delhi’ye ek olarak popüler tatil destinasyonları olan Maldivler ve Mauritius hatlarında artan sayılarla yolcularına hizmet etmekte. Havayolu bu yaz sezonunda Moskova, Malaga ve Viyana seferlerine de başlayacak. Türkiye pazarına büyük önem veren havayolu,  ileriye dönük plan ve strajilerinde Türkiye’yi daima ön planda tutmakta.

 

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule