MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SAHA İSTANBUL'DA YÖNETİM DEĞİŞTİ
Havacılık Haberleri
6 Ağustos 2018 Pazartesi 11:22

SAHA İSTANBUL'DA YÖNETİM DEĞİŞTİ

İstanbul Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği (SAHA İstanbul) yönetiminde değişikliğe gidildi, Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar başkanlığa seçildi

Savunma Sanayii Başkanlığının kurulmasını teşvik ettiği, sektöre önemli katkılar sağlayan SAHA İstanbul (İstanbul Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği) yönetiminde değişiklik yaşandı. SAHA İstanbul Kurucu Başkanı Hasan Büyükdede, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı olması dolayısıyla yönetim kurulundan ayrıldı. Kümelenmenin yeni başkanı ise Kurucu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SİHA üreticisi Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar oldu.

SAHA İstanbul, Edirne'den başlayarak Tekirdağ, İstanbul, İzmit, Yalova, Adapazarı ve Düzce'ye uzanan Kuzey Marmara koridorunda faaliyet gösteren 65 bin sanayici firmanın gücünün bir kümelenme etrafında toplanarak katma değeri yüksek, teknolojik ürünler üretilmesi amacıyla Mart 2015'te kuruldu. SAHA İstanbul, bu yıldan itibaren yerli savunma sanayisini buluşturan bir etkinlik düzenleyecek. İlki İstanbul Fuar Merkezi'nde 13-15 Eylül'de gerçekleştirilecek SAHA EXPO; Savunma Havacılık, Uzay Sanayi Fuarı, savunma, havacılık, denizcilik, uzay endüstrisine yönelik üretim yapabilecek potansiyele, ileri teknolojiye sahip sanayicileri, ana tedarikçi firmalar ve uluslararası üreticilerle bir araya getirecek.

Vatan

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule