MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SABİHA GÖKÇEN’DE AŞK ÇİÇEK AÇTI
Türkiye'den
14 Şubat 2018 Çarşamba 14:32

SABİHA GÖKÇEN’DE AŞK ÇİÇEK AÇTI

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hem romantik hem de anlamlı bir etkinliğe imza attı

Türkiye’nin ikinci büyük havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın terminal işletmecisi İSG tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen bir dizi etkinlikte “Aşkınız Çiçek Açsın” yazılı panonun önünde fotoğraf çektiren yolculara verilmek üzere özel tasarım bir çerçeve hazırlandı. Çerçevenin alt kısmında 14 Şubat mesajı ile birlikte tohum içeren kalp figür hediye edildi.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hem romantik hem de anlamlı bir etkinliğe imza attı. Photoshoter etkinliğinde terminal içinde kurulan bir alanda, her yaştan yolcular “Aşkınız Çiçek Açsın” yazılı panonun önünde fotoğraf çektirdiler. Yolculara çektirdikleri fotoğraflarla birlikte kırmızı kalp şeklinde hazırlanmış kır çiçeği tohumları da hediye edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na sabah saatlerinde gelen misafirler, Sevgililer Günü nedeniyle yapılan bu romantik sürprize yoğun ilgi göstererek, havalimanı personeli ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na teşekkür ettiler.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule