MENÜ
İstanbul 15/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
RYAN AIR DALAMAN SEFERLERİNE BAŞLADI
Havacılık Haberleri
26 Haziran 2018 Salı 08:24

RYAN AIR DALAMAN SEFERLERİNE BAŞLADI

İrlanda merkezli havayolu şirketi Ryan Air'in Dublin-Dalaman seferi gerçekleştirildi

Dublin'den Dalaman'a 184 yolcusuyla gelen Ryan Air’in ilk uçağı su takı ve törenle karşılandı. Uçaktan inen yolculara YDA Dalaman Havalimanı personeli tarafından ikramlarda bulunuldu.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, Ryan Air'in Dalaman'a ilk seferini yaptığını ve Dublin'den kalkan uçağın Dalaman'a dolu olarak geldiğini söyledi. Ryan Air'in önemli bir hava yolu şirketi olduğunu anlatan Güvenç, "Bugün Dublin'den Dalaman'a ilk seferini yapan Ryan Air bir dünya devi. Avrupa'nın en çok yolcu taşıyan havayolu firması. 2017'deki yolcu sayısı 120 milyona ulaştı. Hedefleri 430 uçaklık filolarını daha da büyüterek 2020'li yıllarda 200 milyon yolcuya ulaşmak'' dedi.

YENİ UÇUŞ PLANLANIYOR

Ryan Air'in bu sene Dublin ve Bratislava'dan Dalaman'a uçuşlar yapacağını anlatan Güvenç, "Önümüzdeki yıllarda Litvaııya, Polonya ve Avusturya gibi ülkelerden Dalaman'a yeni uçuşlar planlıyoruz. Bölgemize ve turizm sektörüne hayırlı olsun" diye konuştu.

Ryan Air temsilcisi Nikolas Lardis de "Bu yeni rotanın başlangıcını kutlamak için haziran ve temmuz aylarında seyahat için sadece 9.99 eurodan başlayan fiyatlarla Dublin'den Dalaman'a satış yapılmaktadır" ifadelerini kullandı.

Kenan GÜRBÜZ / Sabah

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule