MENÜ
İstanbul 12/16
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
RUS TURİSTLERİN TERCİHİ
Dünyadan
19 Eylül 2021 Pazar 07:45

RUS TURİSTLERİN TERCİHİ

Rus turistler Kasım tatili için Türkiye, BAE ve Rusya içi turları seçti

Turizm sektöründen yetkililerin aktardığı bilgiye göre Rus turistler, kasım ayında yurtdışı tatili için ağırlıklı olarak Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni (BAE) seçti, Rusya içi turlara katılmak isteyenlerin sayısı da az değil.

Sputnik’e konuşan turizm sektöründen yetkililer, Rus turistlerin kasım ayında yurtdışı tatili için ağırlıklı olarak Türkiye ve BAE’ni tercih ettiğini, Rusya içi turlara katılmak isteyenlerin sayısı da az olmadığını, bununla birlikte henüz rezervasyonların tepe noktasında gelinmediğini belirtti.

Anex Tour’dan bir yetkili, “Kasım’daki izin günleri döneminde turistler genel olarak Türkiye, Rusya, Macaristan, Abhazya, Birleşik Arap Emirlikleri gibi kısa uçuşlu destinasyonlara odaklanıyor. Ancak turistler sıklıkla dinlenme süresini artırmak için izinlerini bayram tarihleriyle birleştiriyor, bu durumda listeye Dominik Cumhuriyeti, Meksika, Küba ve Maldivler de dahil olmak üzere uzun mesafeli destinasyonlar ekleniyor” diye konuştu.

TUI Rossiya yetkilisi ise kasım tatilleri için yapılan rezervasyonlarda henüz tepe noktaya ulaşılmadığına dikkat çekerek, “10 Eylül'de sona eren nakit geri ödeme promosyonunun dördüncü aşamasıyla kasım için tatil rezervasyonlarının teşvik edildiği Rusya içindeki tatil destinasyonları ise istisna.” dedi.

Kaynak: Sputnik

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule