MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
QATAR AIRWAYS CEO’SU ÖZÜR DİLEDİ
Dünyadan
6 Haziran 2018 Çarşamba 15:21

QATAR AIRWAYS CEO’SU ÖZÜR DİLEDİ

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker yaptığı ‘havayolu şirketlerini sadece erkeklerin yönetebileceği’ şeklindeki sözleri üzerine özür diledi

Qatar Airways’in Grup CEO’su Akbar Al Baker yapmış olduğu basın duyurusunda hakkında çıkan haberler için şu açıklamayı yaptı;

 “Qatar Airways Grup bünyesinde kadının rolünü her zaman arttırmaya yönelik yapmış olduğum çalışmalara ters düşen ve kırgınlık oluşmasına sebep olan yorumumdan dolayı en içten özürlerimi sunuyorum. Kadınlar iş gücümüzün hemen hemen yarısını (%44) oluşturuyor. İşlerine verdikleri özveri, sahip oldukları güç ve yetenek organizasyonun her aşamasında bulundukları konumun onlar için asla zor olmadığını gösteriyor.

Qatar Airways, işyerinde cinsiyet eşitliğine sıkı sıkıya inanıyor. Bölgesinde kadın pilotları ilk kez işe alan, kadın mühendisleri hem yetiştiren hem de görevlendiren ve şirketimizi temsil eden Kıdemli Kadın Başkan Yardımcılarına sahip olan Qatar Airways, bu anlamda bölgemizde öncü olmuştur.

Qatar Airways, çok büyük saygı duyduğum kadın çalışanları sayesinde bu kadar güçlü bir hale gelmiştir. Sektörümüzde kadınların yükselmesini teşvik eden tüm IATA girişimlerinin en güçlü destekçisiyim ve desteklemeye de devam edeceğim.”

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule