MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PROFESÖR BENCE NANAY TÜRKİYE’DE
Türkiye'den
18 Ocak 2019 Cuma 13:05

PROFESÖR BENCE NANAY TÜRKİYE’DE

Prof. Bence Nanay, isminin ne kadar komik olduğunu öğrenmek için Türkiye'de

Adı ve soyadı ile Twitter’da gündem olan felsefe profesörü Bence Nanay, Türkiye'ye geldi. Twitter hesabında Atatürk Havalimanı'nda çektiği fotoğrafı paylaşan Bence Nanay, "İsmimin ne kadar komik olduğunu öğrenmek için Türkiye'ye geldim" dedi.

Cambridge ve Antwerp Üniversitelerinde ders veren bir felsefe profesörü olan, aynı zamanda gazeteci ve yazar da olan Bence Nanay, Türkiye'deki Twitter kullanıcıları tarafından fark edildiğinde günlerce konuşulmuştu. Felsefeciyi twitter’da keşfeden bazı twitter kullanıcıları geçen yıl, "Şaka sandım ama gerçekmiş, Cambridge'de felsefe hocasının adı gerçekten Bence Nanay'mış" diye paylaşımlar yapmıştı. Prof. Dr. Nanay'ın takipçi sayısı hızla arttı. Kimi "Nanay gülüm" türküsünü gönderdi, kimi sınırlı İngilizce'siyle adının Türkçe anlamını anlatmaya çalıştı. Bazı takipçiler de “Evlenelim de kızımızın adı Şi Nanay olsun’ diye takıldı.

İsminin anlamını tam olarak öğrenemeyen Bence Nanay, İstanbul'a geldi. Twitter hesabından Atatürk Havalimanı’nda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Bence Nanay, "İsmimin ne kadar komik olduğunu öğrenmek için Türkiye'ye gelmek zorunda kaldım" dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 dmr_smd
 19 Ocak 2019 Cumartesi 11:49
Şinanay yavrum hopa şinanay😂
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule