MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PRIMECLASS'A BEŞ YILDIZ
Dünyadan
15 Şubat 2021 Pazartesi 16:37

PRIMECLASS'A BEŞ YILDIZ

COVID-19 tedbirleri kapsamında dünyanın ilk 5 yıldızı Primeclass’a

Primeclass, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından gerçekleştirilen “COVID-19 Havayolu Özel Yolcu Salonu Hijyen ve Güvenlik Derecelendirmesi”nde en yüksek kategori olan 5 yıldızı almaya hak kazanan dünyanın ilk bağımsız yolcu salonu işletmecisi oldu.

Yolcuları ve çalışanları korumaya yönelik 150’den fazla kritere göre yapılan denetim sonucunda Maskat ve Riga havalimanlarında bulunan Primeclass özel yolcu salonları sertifika almaya hak kazandı.

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Güçlü Batkın, “Skytrax’ten küresel ölçekte COVID-19’a karşı beş yıldız alan ilk özel yolcu salonu işletmecisi olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde seyahat eden yolcularımız için Primeclass lounge ile en üst seviyede hijyen sağlayarak güvenli bir seyahat deneyimi sunuyoruz. Ayrıca servis edilen yiyecek ve içeceklerde de sağladığımız temassız süreçlerle lezzet standartlarından ödün vermeden güvenli bir deneyim sağlıyoruz. Maskat ve Riga’da sağladığımız tüm kriterleri 19 ülkede işlettiğimiz 60’a yakın özel yolcu salonunun tamamında uyguluyoruz. Önümüzdeki günlerde Türkiye’deki yolcu salonlarımız başta olmak üzere tüm operasyonlarımız için sertifikasyon alarak ‘yeni konfor’ taahhüdümüzü güçlendireceğiz” dedi.

Skytrax İcra Kurulu Başkanı Edward Plaisted, “Primeclass, Maskat ve Riga’da bulunan özel yolcu salonlarında sosyal mesafe düzenlemesi, temizlik ve hijyeninin artırılması, mevcut duruma uyarlanarak servis edilen yiyecek ve içecek hizmetleri ve temassız hizmet gibi temel güvenlik önlemlerini içeren ‘Yeni Konfor’ konseptini yaygın şekilde uyguluyor. Salonlarda yer verilen hizmetler ve alınan bu önlemler Primeclass’ın COVID-19 derecelendirmesinde 5 Yıldız almasındaki en önemli unsur oldu. Bu protokollerin istikrarlı ve sürekli uygulanması misafirlerine taahhüt ettikleri hijyen ve güvenliği sağladıklarını göstermeleri açısından büyük önem taşıyor” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule