MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PRESTİJ ÖDÜLLERİNİ TOPLADI
Havacılık Haberleri
11 Ekim 2018 Perşembe 12:51

PRESTİJ ÖDÜLLERİNİ TOPLADI

Fransa’nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Air France, Skytrax 2018 Ödülleri kapsamında 3 farklı ödül kazandı

Skytrax’ten La Premiére İçin 3 Ödül Birden

Fransa’nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Air France, Skytrax 2018 Ödülleri kapsamında 3 farklı ödül kazandı. “En iyi birinci sınıf uçak içi yemek”, “En iyi birinci sınıf salonda yemek”, “En iyi birinci sınıf konfor” kategorileri ile 3 farklı ödüle layık görüldü. Bu yıl aynı zamanda Conde Nast Traveller’ın altın listesine giren Air France, aldığı prestijli ödüller sayesinde hizmet kalitesini taçlandırdı.

Air France, baştan sona ayrıcalıklı süiti La Premiére ile bu yıl Skytrax’ten 3 kategoride ödüle layık görüldü. Condé Nast Traveller Seyahat Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Havayolları 2018” in altın listesinde de yer alan Air France aynı zamanda Hong Kong ve Çin’deki en büyük şarap yarışması olarak kabul edilen CWSA (China Wine and Spirits Awards)’dan ve “Three Glasses” olarak bilinen İtalya’nın en iyi şarap yarışmasından da ödül alarak 2018 yılında toplam 6 farklı ödül kazandı.

En iyi Somelier ve Michelin Yıldızlı Şeflerin Seçimi

La Première ve Business sınıfı kabinlerde sunduğu hizmet kalitesiyle bu yıl 3 farklı ödüle birden layık görülen Air France aynı zamanda Condé Nast Traveller okuyucularının oylarıyla altın listeye adını yazdırdı. Air France, Conde Nast Traveller’ın toplamda 12 binden fazla dergi okuyucusunun oyladığı listede “2018’de En İyi Şarap Seçen Havayolu” oldu. La Première kabindeki şarap seçimlerinde 2013 yılında Dünyanın En İyi Sommelier’i olarak duyurulan Pablo Basso ve Fransız Şarap Rehberi’nin yazarları Bettane & Desseauve (Michel Bettane and Thierry Desseauve) imzası bulunuyor.

Paris-Charles De Gaulle'deki La Première Salonunda Huzur, Lüks ve Keyif Cenneti

Paris-Charles de Gaulle'deki La Première salonu, yolculara sakin ve dingin bir ortam ve olağanüstü bir seyahat deneyimi vaat eden bin metrekarelik özel bir alan sunuyor. Menüler ve şarap listeleri Michelin Yıldızlı şef Alain Ducasse tarafından seçilirken yolcular bireysel masa servisi sayesinde ünlü bir restoranda yemekte gibi hissediyor. Havaalanında huzurlu ve dinlendirici bir alan ile başlangıç yapan La Premiére, lezzetli atıştırmalıklarla dolu mutfağı, sık seyahat edenlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanmış özel spa uygulamaları ve çalışmak isteyen misafirlerinin ihtiyacına uygun alanıyla havalimanında bir lounge’dan fazlasını sunuyor.

Gökyüzünde Fransız Zarafeti

Air France’ın kişisel alan sunduğu dünyanın en iyi first class hizmetlerinden La Premiére süitler, bireysel vestiyer, başucu lambası, özel kabin alanı ile kişisellik ve lükste sınır tanımayan bir uçuş hizmeti sunuyor. La Premiére misafirleri 5 yıldızlı otel konforundaki yatağında tam bir gece uykusunun tadını çıkarırken, filmler, oyunlar, tv şovları, belgeseller, müzik gibi onlarca içerikten birini seçerek kabinini gerçek bir sinema salonu düzenine dönüştürebiliyor.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule