MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PHUKET SEFERLERİ ARTIYOR
Seyahat Rotası
6 Temmuz 2021 Salı 12:20

PHUKET SEFERLERİ ARTIYOR

Singapur Havayolları, Singapur'dan Phuket'e günde iki sefer uçacak

Singapur Hava Yolları (SIA), Singapur'dan Phuket’e haftalık uçuş sayısını 19 Temmuz 2021'den itibaren 7'den 14'e çıkaracak. Phuket Sandbox programı kapsamında Phuket, tam aşılı ziyaretçiler için karantinaya veya minimum kalış süresine ihtiyaç duyulmadan yeniden açıldı. Tayland Turizm Otoritesi'nin (TAT) aşağıdaki resmi websitesinde giriş koşullarına ilişkin detaylı bilgiye ulaşılabilir: www.tatnews.org

Istanbul’dan Phuket’e gerçekleştirilen uçuşlar Singapur üzerinden gerçekleşmektedir.
#SQHaftası kampanyası ile şuan da her şey dahil gidiş dönüş başlayan fiyatlarla Economy Class USD 659, Premium Economy Class USD 999 ve Business Class USD 2,529'dur.
İstanbul'dan Singapur üzerinden Phuket'e (HKT) uçuşların satış süresi 7 Temmuz’da son bulmaktadır, seyahat süresi ise 31 Mart 2022 tarihine kadardır. 

Singapur Hava Yolları Avrupa Bölge Başkanı SekEng Lee şunları söyledi: "Phuket, Güneydoğu Asya'da karantina olmadan aşılı gezginlere yeniden açılan ilk destinasyondur. Ek uçuş frekanslarıyla Phuket'in turizm endüstrisini yeniden inşa etme çabalarını desteklemekten memnuniyet duyuyoruz. Bu, müşterilere bir sonraki Phuket tatillerinde seyahatleri için daha fazla seçenek ve kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca, seyahat planlarında değişiklik olması durumunda sınırsız uçuş değişikliği sunan ücretsiz rezervasyon değişikliği politikamızla, müşterilerimizin Singapur Hava Yolları üzerinden rezervasyon yaparken içleri rahat edebilir.”

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule