MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PEGASUS’TA YENİ YAPILANMA KİM HANGİ GÖREVE GELDİ?
Havacılık Haberleri
28 Eylül 2016 Çarşamba 16:11

PEGASUS’TA YENİ YAPILANMA KİM HANGİ GÖREVE GELDİ?

Pegasus organizasyon yapısında değişikliğe gideceğini açıkladı. Yapılan değişiklikte kim hangi göreve geldi? Kim şirketten ayrılıyor?

Pegasus Havayolları, şirketin organizasyon yapısında değişiklikle gideceğini açıkladı. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada, sürdürülen operasyonel etkinlik ve verimlilik çalışmaları kapsamında organizasyon yapısında çeşitli değişikliklerin gerçekleştirilmesine karar verildiği duyuruldu.

Açıklamada yapılacak değişiklikler şu şekilde sıralandı:

Genel Müdüre doğrudan raporlayan Uçuş İşletme Genel Müdür Yardımcısı, Yer İşletme Genel Müdür Yardımcısı, Teknik Genel Müdür Yardımcısı ve Güvenlik Müdürü pozisyonlarının yürüttüğü faaliyetlerin koordinasyonundan sorumlu olmak üzere Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) pozisyonu oluşturulacak.

Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) Genel Müdüre doğrudan raporlayacak.

Kabin Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı tarafından yürütülen faaliyetler ile birlikte ekip planlama ve süreç yönetimi ve standardizasyon fonksiyonları ise Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) pozisyonuna bağlı olarak yeniden yapılandırılacak.

Bu göreve Şirketimizde 2013-2014 yıllarında Yurtdışı İştiraklerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve hâlihazırda bağlı şirketimiz IHY İzmir Havayolları A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan Nasuh Nazif ÇETİN atanacak.

Genel Müdüre doğrudan raporlayan Uçuş Akademisi organizasyonu oluşturularak hâlihazırda Genel Müdüre doğrudan raporlayan Uçuş Okulları Projesi Genel Müdür Yardımcısı ve Ekip Eğitim Direktörü pozisyonları Uçuş Akademisi kadrosu bünyesinde yeniden yapılandırılacak.

Bu görev hâlihazırda Şirketimiz Emniyet Yönetimi ve Kalite Direktörü olarak görev yapmakta olan Kemal Mustafa HELVACIOĞLU tarafından yürütülecek.

Kemal Mustafa HELVACIOĞLU'ndan boşalacak Emniyet Yönetimi ve Kalite Direktörü görevine hâlihazırda Emniyet ve Acil Durum Yönetimi Müdürü olarak faaliyet gösteren Murat Cem ALKAN atanacak.

Genel Müdüre doğrudan raporlayan Destek Hizmetleri Direktörü pozisyonu kaldırılarak Destek Hizmetleri Direktörlüğüne bağlı birimler Finans Genel Müdür Yardımcılığı olarak yeniden adlandırılan Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı ve İnsan Kaynakları Direktörlüğüne bağlı olarak yeniden yapılandırılacak.

Yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında Şirketimizde Uçuş Okulu Projesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Nadir KABAŞ ve Ekip Eğitim Direktörü olarak görev yapmakta olan Doğan İNANÇ idari görevlerinden ayrılacaklar.

NURÇİN ÖZSOY EMEKLİ OLACAK

Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Nurçin ÖZSOY Şirketimizden emekliye ayrılacak.

Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Servet ULAŞAN ise bu görevinden ayrılacak olup Şirketimize danışman olarak destek vermeye devam edecek.

Kabin Hizmetleri fonksiyonu yönetici pozisyonuna hâlihazırda Destek Hizmetleri Direktörü olarak görev yapmakta olan Ersel GEYİK'in, Teknik fonksiyonu yönetici pozisyonuna hâlihazırda AMO Direktörü – Part 145 olarak görev yapmakta olan Ergün DEMİRCİ'nin atanmasına karar verildi.

Kemal Mustafa HELVACIOĞLU, Murat Cem ALKAN, Ersel GEYİK ve Ergün DEMİRCİ'nin atamaları Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onayına tabidir.

Şirketteki değişikliklerin 14 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yürürlüğe girmesi öngörülüyor 

Açıklamada görevden ayrılan yöneticilere şirkete katkılarından dolayı teşekkür edildi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gökyüzü
 29 Eylül 2016 Perşembe 13:30
İnanç Hoca 6 aydır şirketti bırakıp giden pilotları toparlamıştı herkes o yönetime geldi diye şirkete geri dönmüştü. Önce İnanç Hocaya ayıp ettiler.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule