MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PEGASUS KARAÇİ UÇUŞLARINA BAŞLIYOR
Seyahat Rotası
11 Eylül 2020 Cuma 17:43

PEGASUS KARAÇİ UÇUŞLARINA BAŞLIYOR

Pegasus’un Karaçi seferleri başlıyor

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pakistan'ın Sind Eyaleti'nin yönetim merkezi olan Karaçi’ye 25 Eylül’den itibaren tarifeli uçuş başlatma kararı aldı.
Pegasus Havayolları, yurtdışı uçuş noktalarını artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda  havayolu şirketi, Pakistan’ın en büyük şehirleri arasında yer alan Karaçi’yi uçuş ağına ekliyor. Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen-Karaçi seferleri 25 Eylül itibarıyla başlayacak. Böylece Sabiha Gökçen ile Pakistan'da Sind Eyaleti'nin yönetim merkezi olan Karaçi’yi birbirine bağlayacak.
Haftanın dört günü sefer düzenlenecek
Seferler İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Jinnah Uluslararası Havalimanı’na Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 20:35’te; Jinnah Uluslararası Havalimanı’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 04:55’te düzenlenecek. Pegasus’un Manchester, Londra, Zürih, Paris, Amsterdam, Kopenhag, Düseldorf, Hamburg, Stockholm, Frankfurt, Berlin, Viyana, Roma, Köln, Brüksel, Kyiv, Bükreş, Kharkiv, Moskova, Stutgart, Cenevre, Barselona, Marsilya, Zaporijya ve Prag hatlarına bağlantı veren Sabiha Gökçen-Karaçi hattının biletleri 129,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Ferhat YASAK - İHA

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule