MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PEGASUS’A ULUSLARARASI ÖDÜL
Havacılık Haberleri
7 Şubat 2019 Perşembe 13:49

PEGASUS’A ULUSLARARASI ÖDÜL

Pegasus Hava Yolları, Human Capital Management (HCM) Mükemmellik Ödülleri kapsamında “Entegre Yetenek Stratejisi” ödülüne layık görüldü

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, Human Capital Management (HCM) Mükemmellik Ödülleri kapsamında; “Entegre Yetenek Stratejisi” ödülüne layık görüldü. Brandon Hall Group tarafından düzenlenen ödül töreninde, dünyanın önde gelen şirketlerine ödüller verildi. Pegasus; organizasyon yeniden yapılanma projesi, kariyer mimarisi ve yetenek yönetimi çalışmalarıyla “Yetenek Stratejisi Oluşturma’da En İyi Gelişim” kategorisinde “Entegre Yetenek Stratejisi” ödülünün sahibi oldu.

Bu ödülün Pegasus Hava Yolları İnsan Kaynakları Departmanı olarak 2018 yılında uluslararası platformda aldıkları 3. ödül olduğunu belirten Pegasus Hava Yolları İnsan Kaynakları Direktörü Dilara Oğur, “Pegasus’un İnsan Kaynakları departmanı olarak hedefimiz, Pegasus’un başarısını sürdürülebilir kılmak ve daha da ileri noktaya taşımak amacıyla adil, şeffaf, duyarlı, yenilikçi insan kaynakları stratejileri geliştirmek ve bunları hayata geçirmek... Bu bağlamda çalışmalarımızı titizlikle ve özveriyle yürütüyoruz. Aldığımız bu değerli ödüller de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu ödüle layık görülmek büyük bir mutluluk ve gurur…” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 S.D Afv Etmez
 9 Şubat 2019 Cumartesi 15:41
İnsanın Kaynak Direktörü, ilk önce bir sahaya in de o gariplerin, bel fıtığı botun fıtığı yaptığınız mazlumların, yemek zamanı bile tanımadığınız ezilmişlerin, düşüncesini dile getirdiği için kovulanların halini anla... Hıııı inerken yanına bir tane Nane al da, aprona bıraktığınız o pis kokuyu örtersiniz belki.... Admin tarafsız olduğunuzu söylüyorsunuz ya bakalım bakim gerçekten saygımızı kazanacak mısınız ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule