MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PANDEMİNİN ETKİLERİNİ ANLATTI
Havacılık Haberleri
16 Ekim 2021 Cumartesi 10:35

PANDEMİNİN ETKİLERİNİ ANLATTI

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan: ‘SunExpress olarak Türkiye turizmini destekleme vaadimizin arkasındayız’

Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu tarafından Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve SunExpress Hava Yolları iş birliğiyle 14-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Havacılık ve Uzay Tıbbı Kongresi’nde havacılık tıbbına ilişkin güncel konuları ele almak üzere sektörün önde gelenleri buluştu. 

Antalya’da gerçekleştirilen kongrede Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu Başkanı Prof. Dr. Fehmi Töre, Sivil Havacılık Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Yüksek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve SunExpress Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Kongrede Covid-19 pandemisinin ticari havacılığa etkileri üzerine konuşan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, “Türkiye, geçen yıl ‘Güvenli Turizm Programı’nı hayata geçiren birkaç ülkeden biri olarak çok cesur ve doğru adımlar attı. Bizim de SunExpress olarak pandeminin başından beri en önemli gündem maddemiz “güvenli turizm” oldu. Bu süreçte, yolcularımız ve çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği için tüm önlemleri ivedilikle aldık ve almaya devam ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin turizm elçisi misyonuyla hareket eden bir havayolu olarak hem Türkiye turizmini hem de havacılık sektörünü desteklemeye devam edeceklerini belirten Çalışkan, “Seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından uçuş ağımıza eklediğimiz yeni destinasyonların yanı sıra Türkiye’nin tatil rotalarına frekans artışı sunduk ve bu sene yaz sezonunda 3 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak, yüzde 85 doluluk oranına ulaştık. Pandemi döneminde de tarifeli seferlerle Akdeniz ve Ege Bölgelerine en fazla turist getiren havayolu olmaya devam ederek Türkiye turizmini destekleme vaadimizin arkasında durduk” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule