MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PANAMA'YA DİREKT UÇUŞLAR
Dünyadan
28 Nisan 2022 Perşembe 21:23

PANAMA'YA DİREKT UÇUŞLAR

Panama'da Dışişleri Bakanı ile ortak basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Panama'ya direkt uçulacağını duyurdu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Panama'da, Panama Dışişleri Bakanı Mouynes ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, 'Panama-İstanbul direkt uçuşları konusunda mutabık kaldık' dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye ve Panama'nın iki önemli turizm ülkesi olduğunu belirterek, 'Bugün imzalayacağımız turizm işbirliği anlaşması bu anlamda işbirliğimizi daha da güçlendirecek' dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Uruguay, Brezilya, Ekvador ve Kolombiya'nın ardından Latin Amerika turunun beşinci durağı Panama'da temaslarına devam ediyor. Bakan Çavuşoğlu, Panama Dışişleri Bakanlığı'nda mevkidaşı Erika Mouynes ikili ve heyetlerarası görüşme gerçekleştirmesinin ardından Mouynes ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Panama'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Bakan Çavuşoğlu, 'Diplomatik, ekonomik ve ticari kapasitesi ile bölgesinde önemli bir rol oynayan Panama'yı değerli bir ortak olarak görüyoruz. Türkiye ve Panama ticaret ve lojistik için önemli bölgesel merkezlerdir. Son zamanlarda ülkelerimiz arasındaki sıklaşan temaslardan memnunuz' dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule