MENÜ
İstanbul 12/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ORTA ASYA'NIN EN İYİ HAVAYOLU
Havacılık Haberleri
1 Ekim 2021 Cuma 12:42

ORTA ASYA'NIN EN İYİ HAVAYOLU

Air Astana, Skytrax 2021 Orta Asya'nın En İyi Havayolu Ödülü'nü aldı

Kazakistan'ın bayrak taşıyıcı havayolu Air Astana, 2021 Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri'nde “Orta Asya'nın En İyi Havayolu” seçildi. 2012-2019 yılları arasında art arda sekiz kez bu ödüle layık görülen Air Astana, bu sene de aynı ödülün dokuzuncu kez sahibi oldu.  Skytrax, küresel sağlık krizi nedeniyle 2020'de ödül programına devam etmedi.

Air Astana CEO ve Başkanı Peter Foster “Pandeminin zorluklarına rağmen,en  kaliteli hizmet sunma anlayışı bizler için  öncelik olmaya devam etti. Sadakatleri için müşterilerimize ve zorlu koşullarda büyük özveri gösteren, öyle ki söylemekten memnuniyet duyduğum, neredeyse tamamı tam zamanlı çalışmaya geri dönen çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Skytrax CEO'su Edward Plaisted ise "Air Astana, Orta Asya'nın  En İyi Havayolu seçilme başarısını sürdürerek, müşterilerine sundukları yüksek standartlardaki uçak içi ürün ve  saha personeli hizmetinin altını çiziyor. Bu, havayolu endüstrisinin son 18 ayda yaşadığı krize rağmen muhteşem bir başarı”  dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule