MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ORDU YERİNE SAMSUN’DAN UÇTULAR
Havacılık Haberleri
19 Şubat 2018 Pazartesi 10:13

ORDU YERİNE SAMSUN’DAN UÇTULAR

SHGM tarafından Ordu-Giresun Havalimanında artan uçak trafiği ve uçakların alçalma hattında risk oluşturdukları için uçuşları yasaklanan yamaç paraşütçüleri Samsun’u tercih etti

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Ordu-Giresun Havalimanı'nın uçak trafiğindeki artış ve uçakların alçalma hattında kalması nedeniyle risk oluşturacağından dolayı Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Boztepe bölgesinin yamaç paraşütü faaliyetlerine kapatılmasının ardından yamaç paraşütçüleri Samsun'dan uçmaya başladı.

Samsun'un Canik ilçesinde bulunan 469 rakımlı Gültepe Mahallesi'ndeki tepede Giresun, Ordu, Samsun ve Merzifon'dan gelen yaklaşık 20 paraşütçü, uçuşlarını gerçekleştirdi. Hafta sonlarını uçarak geçirdiklerini belirten Samsun Yamaç Paraşütü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz, "Giresun, Ordu ve Merzifon'dan gelen arkadaşlarımızı Samsun Yamaç Paraşütü Spor Kulübü olarak misafir ettik ve birlikte güzel uçuşlar yapıyoruz. Uçuşa yasaklanan Ordu-Boztepe bölgesi, yamaç paraşütçüleri için önemli bir uçuş bölgesiydi. Karadeniz bölgesindeki paraşütçüler için yamaç paraşütü sporunda büyük bir kayıp olarak görüyoruz. Arkadaşlar uçuş için Samsun'u tercih ediyorlar" dedi.

Kaynak: Orduolay.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mehmet
 19 Şubat 2018 Pazartesi 13:55
Burası istanbul değil. Uçakların geliş gidiş saatleri belli. Bu aralık dışında uçulmasında ne sakınca var? Gençler vakit geçiriyor spor yapıyor eğitim yapıyor sosyalleşiyor. İnsanları kahvehanelere itiyorsunuz. Olan bu.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule