MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÖNCE AYCI’YI SONRA TÜRK-İŞ’İ ZİYARET
Havacılık Haberleri
21 Şubat 2018 Çarşamba 19:04

ÖNCE AYCI’YI SONRA TÜRK-İŞ’İ ZİYARET

Hava-İş Sendikası Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, 2 gün önce THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı’yı ziyaret etti, bugün de hep birlikte Türk-İş’e gittiler

Türk Hava Yolları çalışanlarının örgütlü oldukları Hava-İş Sendikası ile seçimleri kaybeden Zeytindalı Hareketinin öncülüğünde kurulan Hava-Sen Sendikası arasında işler kızışıyor. Seçimin adil yapılmadığını, kamyoncu ve taksicilerin delege yapılarak haksızlık yapıldığını iddia eden Zeytindalı Grubu öncülüğündeki grup Hava-Sen isminde yeni bir sendika kurdu. Hava-Sen özellikle Türk Hava Yolları kabin ve kokpitinden hızla üye toplamaya başladı. Hava-Sen 10 bin üyeye ulaşınca Türk Hava Yolları yönetimi ile Toplu İş Sözleşmesi yapma hakkını alabilecek.

Durum bu iken, Hava-İş Sendikası Başkanı Ali Kemal Tatlıbal ekibi ile birlikte 2 gün önce THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı’yı ziyaret etti. Tatlıbal, ziyarete dair fotoğrafları twitter hesabından, “THY AO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İlker AYCI Bey'i makamında ziyaret ederek güncel meselelerimiz üzerine önemli istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği ve nezaketinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.” diyerek yayınladı.

İKİNCİ ZİYARET ANKARA’YA TÜRK-İŞ’E

Tatlıbal bugün yine twitter hesabından paylaştığı fotoğraflarla, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile birlikte Türk-İş’i ziyaret için Ankara’ya gittiklerini duyurdu. Tatlıbal, ”Türk-İş Genel Başkanımız Sn.Ergün ATALAY Bey, THY Yönetim Kurulu Başkanı Sn.İlker AYCI Bey ve heyeti ile birlikte bizleri ağırladı. Güncel meselelerimiz üzerine istişarelerde bulunduk. Hem üyelerimiz, hem de THY için hayırlı neticeler alacağız inşaAllah.” diye yazdı. Ziyaret Hava-İş’in resmi internet sitesi üzerinden de duyuruldu.

İşte o ziyarete dair fotoğraflar…

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule