MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÖLÜM BALAYI YOLUNDA GELDİ
Dünyadan
7 Kasım 2018 Çarşamba 10:46

ÖLÜM BALAYI YOLUNDA GELDİ

ABD’de yeni evli çift düğünden 1.5 saat sonra balayına giderken helikopter kazasında öldü. Damadın evlilik teklifini de helikopterde yaptığı açıklandı

ABD'nin Teksas eyaletinde yeni evli genç çift, düğünden sadece 1.5 saat sonra balayına gitmek üzere bindikleri helikopterlerinin düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Ölümüyle sevdiklerini büyük bir yasa boğan ikisi de 23 yaşında olan Will Byler ve Bailee Ackerman isimli çift arkadaşları ve aile yakınlarının katıldığı rüya gibi bir düğünle dünya evine girmişti. İkisi de Sam Houston Üniversitesi Ziraat Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Byler ve Bailee cumartesi günü yapılan düğünün ardından balayını geçirecekleri yere gitmek üzere 76 yaşındaki pilot Gerald Green Lawrence'ın kullandığı helikoptere bindi. Ancak helikopter kalkıştan 5- 10 dakika sonra Uvade kasabasında düğünün yapıldığı bölgeye birkaç kilometre uzaklıktaki bir tepeye çarparak düştü. Helikopter çiçeği burnunda çifte ve Vietnam gazisi pilota mezar oldu. Helikopterin enkazına ertesi gün ulaşıldı.

Çocukluk arkadaşı olduğu belirtilen gelin ve damadın aileleri, helikopterle bölgeye götürüldü. Davetlilerin, gelin ve damadın düğün fotoğraflarının altında başsağlığı mesajları paylaşması yürekleri burktu. Byler, Ackerman'a yine bir helikopterde evlilik teklifi etmiş, çift helikopterde nişanlandıktan sonra fotoğraflarını yakınlarıyla paylaşmıştı.(Sabah)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule