MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÖLMEDEN ÖNCE EŞİNE FOTOĞRAF GÖNDERMİŞ
Dünyadan
31 Ekim 2018 Çarşamba 06:56

ÖLMEDEN ÖNCE EŞİNE FOTOĞRAF GÖNDERMİŞ

Endonezya’da düşen Lion Air uçağındaki bir yolcu, ölmeden önce eşine fotoğrafını göndermiş

Endonezya'da düşen ve 189 kişiye mezar olan Lion Air uçağındaki bir yolcunun, ölmeden dakikalar önceki fotoğrafı ortaya çıktı. News.com.au'nun aktardığına göre, 22 yaşındaki Deryl Fida Febrianto'nun, kalkıştan önce koltukta otururken bir fotoğrafını eşine gönderdiği belirtildi. Çift, 2 ay önce evlenmişti. Febrianto'nun eşi Putri "Haberleri gördüğümde uçuş numarası ve Deryl'in gönderdiği fotoğrafları karşılaştırdım. Durumu anlar anlamaz ağlamaya başladım" dedi.

Duowei News'in haberine göre, uçağın yolcularından birinin düşmeden kısa bir süre önce çekildiği belirtilen bir videoya yer verildi.

Videoda, yolcuların büyük panik içerisinde oldukları ve dua ettikleri görülüyor. JT 610 sefer sayılı yolcu uçağının kalkıştan kısa süre denize düşmesi sonucu şu ana kadar 24 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Aramalarda yolculara ve uçağa ait parçalar bulan ekiplerin, dalgıç ve teknik ekipmanlarla uçağın gövdesine ulaşmaya çalışıyor. Yetkililer, şu ana kadar hiçbir yaşam belirtisine rastlamadıklarını kaydetti.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule