MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
OHRİD İLE İSTANBUL’U HAVADAN BİRLEŞTİRDİ
Havacılık Haberleri
16 Nisan 2018 Pazartesi 12:41

OHRİD İLE İSTANBUL’U HAVADAN BİRLEŞTİRDİ

Onur Air, Makedonya’nın en popüler tatil beldesi Ohrid’e ilk seferini gerçekleştirdi. Balkanları daha yakın kılacak olan uçuşlar sadece bölgeye değil, komşu Arnavutluk’a da canlılık getirecek

Tarifeli olarak yapılacak Ohrid uçuşları, her Pazar günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 13:40’ta, Ohrid’den İstanbul’a ise saat 15:00’da gerçekleşecek. 1 saat 15 dakika süren İstanbul-Ohrid uçuşları Airbus A320 uçaklarıyla düzenlenecek.  İstanbul-Ohrid biletleri vergiler dahil 64 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

‘OHRİD’TE BULUNMAKTAN ÇOK MEMNUNUZ’

İlk sefer nedeniyle Onur Air uçağı itfaiyenin su takı ile karşılanırken Ohrid Havalimanı’nda bir tören düzenlendi. Onur Air Pazarlama ve Kurumsal İletişim Başkanı Rauf Gerz, “Onur Havayolları olarak Ohrid’te bulunmaktan çok memnunuz. Ohrid çok güzel bir şehir. Onur Air, TAV ve Tatilbudur olarak üç Türk şirketinin bu ülkeyi ve şehri keşfetmesi hiç şaşırtıcı değil. Ortak geleneklerimiz, akrabalarımız, ortak kelimelerimiz var. Amacımız bu seferleri en azından bu sezon ve gelecek yıllarda da aralıksız sürdürmek, aynı zamanda haftalık seferleri artırmak.“ dedi.

OHRİD’E TÜRKİYE’DEN İLK TİCARİ UÇUŞ

Tatilbudur CEO’su Cenk Angın, “Bu uçuş Ohrid’e yapılan ilk ticari uçuş.  O nedenle büyük anlam taşıyor. Tatilbudur olarak bu yıl 20. yılımızı kutluyoruz. 20’nci yaşımızda böyle bir ilke ortak olmak sevindirici. Eylül sonuna kadar 23 uçuş, 22 haftalık bir tur programı planladık. 7 gece 8 günlük turlarımız cazip fiyatlarla Türk turistlere Balkanların İncisi Ohrid’i görme imkanı sunuyoruz. “ diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN 6 ŞEHRİ OHRİD’E BAĞLANDI

Onur Air yolcuları İstanbul-Ohrid arasında direkt uçabilmenin yanı sıra Türkiye’de Adana, Alanya-Gazipaşa, Antalya, Çanakkale, İzmir ve Trabzon olmak üzere 6 şehre uygun fiyatlarla bağlantılı uçabilecek. Turistik amaçlı seyahatlerin yanı sıra bölgeden Türkiye’ye göç edenler ve akrabalarını ziyaret etmek isteyenler de aktarma yapmadan Ohrid’e ulaşabilecek.  İstanbul-Ohrid uçuşları Makedonya’da yaşayan yolcuların yanı sıra, ülke sınırına çok yakın olan Arnavutluk yolcuları için de bir kolaylık sağlayacak.

İbrahim KÖKTENER-Süleyman ŞEN/ Ohrid-Makedonya

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule