MENÜ
İstanbul 12/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÖĞRENCİLERİ ÖZEL KIYAFETLİ EKİPLER TAŞIDI
Türkiye'den
25 Mart 2020 Çarşamba 20:12

ÖĞRENCİLERİ ÖZEL KIYAFETLİ EKİPLER TAŞIDI

2 bin 721 öğrenciyi THY'nin özel kıyafetli ekipleri taşıdı

Farklı ülkeden 11 seferle toplam 2 bin 721 Türk öğrencinin yurda getirildiği uçuş operasyonlarında görev alan Türk Hava Yolları ekipleri, uçuş boyunca koruyucu tulum, maske, eldiven ve gözlükle görevlerini icra etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Dışişleri Bakanlığı’nın girişimleriyle dün akşam itibariyle 8 farklı ülkeden 11 seferle toplam 2 bin 721 Türk öğrenci yurda getirilmiş ve 14 gün sürecek karantinada kalmak üzere belirlenen yurtlara yerleştirilmişti. Sağlık personellerinin yanı sıra Türk Hava Yolları uçucu ekipleri de öğrencilerin Türkiye’ye getirilmesinde önemli rol oynadı. Kabin ve kokpit ekipleri bu özel seferler için giydikleri özel kıyafetlerle uçuşları gerçekleştirdi. 

“Bu zorlu zamanda görev yapan THY ailemizin her ferdini alkışlıyoruz”
Türk öğrencilerin getirilmesinde görev alan pilotlar ve kabin memurları uçuş boyunca koruyucu tulum, maske, eldiven ve gözlük ile görevlerini icra etti. THY ekiplerinin gerçekleştirdiği uçuşlara ilişkin görselleri ise Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi paylaştı. Sosyal medya hesabı Twitter’dan konuya ilişkin yaptığı paylaşımda Bilal Ekşi, “Siz kahramanısınız çelik dişliler arasında direnen insanlığın" Erdem Bayazıt. İtalya'dan öğrencilerimizi vatanlarına kavuşturan başta bu özel ekibi olmak üzere bu zorlu zamanda görev yapan THY ailemizin her ferdini alkışlıyoruz” notunu düştü.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule