MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
OCAK KASTAMONU HAVALİMANINI DENETLEDİ
Türkiye'den
5 Temmuz 2018 Perşembe 16:15

OCAK KASTAMONU HAVALİMANINI DENETLEDİ

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, Kastamonu Havalimanı’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, Kastamonu Havalimanı’na yaptığı ziyaretle ilgili resmi twitter hesabından şu bilgiyi paylaştı

“Önemli tarih, kültür ve medeniyet merkezimiz Kastamonu'nun dünyaya açılan penceresi Kastamonu Havalimanı'nda değerli mesai arkadaşlarımızın misafiri olduk bugün. Muhterem Cumhurbaşkanımızın açılışını 5 yıl önce bugün yapmış olduğu Kastamonu Havalimanımızın, açılış yıldönümünü Valimiz Sayın Yaşar KARADENİZ, Belediye Başkanımız Sayın Tahsin BABAŞ ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sayın Tahir Zafer KARAHASAN ile birlikte kutladık.

Böyle önemli bir günde gerçekleştirdiğimiz ziyarette çalışma arkadaşlarımızla hasbihal imkânı bulduk, ayrıca yapımı devam eden “Kastamonu Havalimanı Çevre Drenajının ve Şevlerinin Rehabilitasyonu” işinde incelemelerde bulunduk. Bu vesileyle ülkemizin en yeşil, manzarası en güzel havalimanları arasında yer alan Kastamonu Havalimanı’nın, hizmete girdiğinden beri sürekli gelişim gösterdiğine tanıklık eden yolcu ve uçak trafiğindeki artışlardan söz etmek istiyorum sizlere.

2018 yılı haziran ayı istatistiklerine göre; haziran ayında Kastamonu Havalimanı’nda iç hat yolcu trafiği bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5 artışla 9.234 oldu. Aynı ay Kastamonu Havalimanı’na iç hat iniş-kalkış yapan uçak trafiği bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 30 artışla 112 olarak gerçekleşti. 2018 yılının ilk 6 ayının gerçekleşmelerine göre ise Kastamonu Havalimanı’ndan; bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 24 artışla 43.654 yolcu hizmet aldı, hizmet verilen toplam uçak trafiği yüzde 35 artışla 458’e ulaştı.

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY tarafından, “2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti” ilan edilen Kastamonu'muza en iyi şekilde hizmet sunma gayretindeki değerli mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İst apron
 5 Temmuz 2018 Perşembe 16:28
İst apron a da gelin funda hanım. Başmüdür olmasın lütfen. Sizden sonra terör estiriyor
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule