MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O UÇAĞIN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI
Dünyadan
17 Temmuz 2021 Cumartesi 11:15

O UÇAĞIN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Sibirya'da sert iniş yapan uçağın yerdeki görüntüleri yayınlandı

Rusya'nın Sibirya bölgesinde sert iniş yapmak zorunda kalan yolcu uçağının indiği alandan görüntüler yayınlandı. Uçaktaki herkesin hayatta kalmış olması nedeniyle, yaşananlar hakkında Rus basınında 'mucize' değerlendirmeleri yapıldı.

İzvestiya gazetesi, Sibirya'da Kedrovıy-Tomsk seferini yaptığı sırada radardan kaybolan, sonrasında bir acil durum nedeniyle sert iniş yaptığı anlaşılan Antonov An-28 tipi yolcu uçağının görüntülerini yayınladı.

Uçağın ağaçlarla çevrili bir bölgede tamamen tepetaklak olmuş bir biçimde durduğu görülüyor. Sibirya'da iç hat uçuşları gerçekleştiren küçük bir havayolu şirketi olan SiLA'ya ait olan yolcu uçağının burnu ile iniş takımlarının da neredeyse tamamen tahrip olduğu anlaşılabiliyor.

Uçağın gün içinde radardan kaybolmasından bir süre sonra, arama-kurtarma ekiplerinin uçağın yerini ve hayatta kalanları bulmasının ardından bölgenin valisi Sergey Zvaçkin, "Hepimiz bir mucize olacağına inandık ve pilotların profesyonelliği sayesinde beklediğimiz mucize gerçekleşti, herkes hayatta" açıklamasını yapmıştı.

Uçağın pilotu Faruh Hasanov, uçuş esnasında her iki motorun aniden durduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule