MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MIAMI SEFERLERİ BAŞLADI
Seyahat Rotası
28 Temmuz 2021 Çarşamba 12:53

MIAMI SEFERLERİ BAŞLADI

Emirates, Miami'ye yolcu seferlerini başlatıyor; havayolu, ilk direkt seferiyle iki önemli tatil ve iş amaçlı seyahat noktasını birbirine bağlıyor

Emirates, Dubai ve Miami arasındaki ilk yolcu seferiyle tüm dünyadan iş ve tatil amaçlı yolculara aktarmasız bağlantı imkânı sunuyor. Havayolu, haftada dört sefer olarak planlanan uçuşların ilkini gerçekleştirerek 22 Temmuz tarihinde yerel saatle 11:00'de Miami'ye iniş yaptı.

Emirates'in EK213 sefer sayılı uçuşu, Miami Uluslararası Havalimanı'nda su takı ile karşılanırken bu anlara yolcular, havacılık tutkunları ve misafirlerden oluşan bir grup eşlik etti. Havayolu, ilk uçuşunu Boeing 777 Gamechanger ile gerçekleştirirken, yerde de uçağın popüler First Class özel süitlerinin yer aldığı iç dizaynını tanıttı. Mercedes-Benz S-Class'tan ilham alan, zeminden tavana sürgülü kapılar ve şık tasarım öğeleriyle öne çıkan Emirates Gamechanger First Class süitlerinin her biri 3,72 metrekareye kadar kişisel alan ve ultra modern bir tasarım sunuyor.

Emirates Miami’ye haftada dört kez gerçekleştireceği uçuşlarına First Class'ta sekiz özel süit, Business Class'ta 42 yatak haline gelebilen koltuk ve Ekonomi Sınıfı'nda 304 geniş koltuk sunan üç sınıflı Boeing 777-300ER uçakları ile devam edecek.

Orlando ile birlikte Miami'ye yapılacak bu yeni seferler Florida kalkışlı ve inişli uçuşlar için ek bir erişim noktası sunuyor. Haftada 70'ten fazla sefer gerçekleştiren Emirates'in ABD'deki uçuş ağı 12 noktaya ulaşırken, havayolu böylece Güney Florida'ya daha fazla seçenek ve kolay bağlantı imkanı sunuyor. Ayrıca, Miami'nin yanı sıra Güney Florida, Güney Amerika ve Karayipler'den gelen yolcuları Dubai üzerinden Orta Doğu, Batı Asya, Afrika, Uzak Doğu ve Hint Okyanusu Adaları'ndaki 50'den fazla noktaya bağlıyor.

Miami-Dade Belediye Başkanı Daniella Levine Cava, Miami uçuşlarıyla ilgili şöyle konuştu: "Miami-Dade sakinleri ve ziyaretçileri için iş ve tatil amaçlı seyahat seçeneklerini genişletiyor ve bu anlamda Miami Uluslararası Havalimanı'na (MIA) yapılacak yeni Emirates uçuşları için heyecan duyuyoruz. Dubai'den gelecek yeni ziyaretçilere kapılarımızı açarak ve sayısı giderek artan dünya çapındaki destinasyonlarımıza bir yenisini ekleyerek MIA'yı global bir seyahat üssü olarak birleştirmeyi sürdürüyoruz."

Emirates ABD ve Kanada Bölüm Başkan Yardımcısı Essa Sulaiman Ahmed ise şu açıklamada bulundu: “Yolcular için uzun süredir beklenen Dubai-Miami seferlerimizi başlatmaktan mutluluk duyuyoruz. BAE ve ABD gibi ülkelerin aşılama çalışmalarını artırması ve uluslararası seyahatin tüm dünyada güvenli bir şekilde yeniden başlamasıyla birlikte yeni deneyimler yaşamak isteyen yolcularımızın bu seferlere ilgi göstermesini bekliyoruz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule