MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MEHMET NANE GÜLDÜRECEK
Türkiye'den
13 Kasım 2018 Salı 09:44

MEHMET NANE GÜLDÜRECEK

İstanbul Komedi Festivali, bu yıl programına farklı bir sahne performansı ekledi. Performansta Pegasus CEO’su Mehmet Nane de yer alacak

Kahkaha atmanız için sahnede bu kez komedyenler yok! Aldıkları eğitim, kat ettikleri kariyer, yönettikleri bol sıfırlı bütçelerle iş dünyasının nabzını elinde tutan, her biri irade ve liyakat sahibi CEO’lar var. BKM Mutfak Uniq’teki performansta Pegasus CEO’su Mehmet Nane de olacak.

Pazarlama dünyasının trendlerini belirleyen, ekonominin nabzını tutan, markaları gelecek nesillere taşıyan birbirinden değerli 3 CEO bu kez bilgi, tecrübe ve ön görülerini değil, izleyenler tarafından haklarında merak edilen sıradan, şaşırtıcı, hınzır ve bir o kadar eğlenceli soruları tüm samimiyetleriyle cevaplamaya hazırlanıyor.

Asla tekrarı mümkün olmayan bu benzersiz sohbet belki de kariyerinize, hayata bakış açınıza ve gelecek planlarınıza etki edecek, tabi gülmekten not almaya vaktiniz olursa…

Seyirci soruyor, gazeteci Şirin Sever yönetiyor, Wunderman & DirectComm CEO’su ve KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sanem Oktar, Pegasus Havayolları CEO’su Mehmet Nane ve Bankalararası Kart Merkezi CEO’su Soner Canko tüm unvanlarından arınmış olarak cevaplıyor.

16 Kasım Cuma akşamı saat 19:30’da BKM Mutfak Uniq’te…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule