MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MALDİVLER UÇUŞUNA BAŞLIYOR
Seyahat Rotası
14 Eylül 2021 Salı 16:50

MALDİVLER UÇUŞUNA BAŞLIYOR

Air Astana, Maldivler uçuşlarına yeniden başladı

Air Astana, 9 Ekim 2021'de Almatı'dan Male'ye direkt uçuşlarına yeniden başlayacak. Airbus A321LR ve Boeing 767 uçakları, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri haftada dört kez Maldivlere sefer yapacak. Air Astana, hükümet kısıtlamaları nedeniyle askıya alınmadan önce Maldivler'e 5 Aralık 2020 - 24 Mayıs 2021 tarihleri arasında seferler gerçekleştirmişti.

Gidiş-dönüş uçak biletleri, havaalanı ve diğer ücretler dahil olmak üzere, Business sınıfında 2,070 USD, ekonomi sınıfında ise 680 USD'den başlıyor. Biletler Air Astana web sitesinden, satış ofislerinden ve IATA tarafından akredite edilmiş seyahat acentelerinden satın alınabiliyor.

Maldiv Cumhuriyeti’ne girmek için 2 doz aşı yaptırmış olanlar da dahil olmak üzere tüm yolculardan negatif PCR test sertifikası isteniyor. Bu sertifika İngilizce olarak ibraz edilecek. Ek olarak, yolcuların kalkıştan 24 saat önce Yolcu Sağlık Beyannamesi doldurmaları gerekiyor. Male Havalimanı'na varışta vizeler ücretsiz olarak veriliyor. Kazakistan'a yapılacak dönüş seyahatinde, aşı sertifikası olanlar hariç tüm yolcuların negatif PCR test sertifikası beyan etmeleri gerekiyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule