MENÜ
İstanbul 12/16
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
LUFTHANSA’DAN A 320’LERE YENİ KOLTUK
Dünyadan
12 Nisan 2018 Perşembe 14:43

LUFTHANSA’DAN A 320’LERE YENİ KOLTUK

2019 yılında başlaması planlanan Airbus A320 Ailesi uçak teslimatları ile Lufthansa Group, müşterilerine kısa ve orta mesafeli güzergahlarda yeni koltuklar sunacak

Yeni, ergonomik, basınç dağılımlı ve tam yapılandırılmış koltuk döşemeleri yolcuların seyahat sırasında daha rahat hissetmelerini sağlayacak. Yeni cep tasarımı ile de daha fazla kişisel alana sahip olacak yolcular, sadece uçuş sırasında değil aynı zamanda inişlerde ve kalkışlarda da konfor farkını hissedecek.

‘ÇOK OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALDIK’

Paul Estoppey, Lufthansa Group Hub Airlines Ürün Kabin Başkanı, "Müşteri geribildirimleri ile koltuk tasarımını geliştirdik ve proje süresince uygulanan özellikler üzerinde şimdiden çok olumlu geri dönüşler almış olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Lufthansa, SWISS ve Austrian Airlines ilk defa uyumlaştırılmış, rahat bir seyahat deneyimi için aynı standarta sahip koltuklar sunuyor. Geven tasarımlı koltuklar, yolcular için daha konforlu seyahat sunarken aynı zamanda havayollarının da ağırlık ve bakım maliyetlerini azaltıyor.

Estoppey, “Geven'in sektörde mükemmel bir itibarı var ki bunu birinci elden doğrulayabiliyoruz. İşbirliğimiz ilk günden itibaren sorunsuz ilerledi, Lufthansa Group olarak, yolcu konforunu artırmak için Geven'in uzmanlığından ve yaratıcı desteğinden yararlanmış olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

A320 FİLOSU STANDARTLAŞIYOR

Lufthansa Group’un Airbus A320 uçakları, tüm grup havayolları arasında kısa bir süre içinde dönüştürülebilecek şekilde yapılandırıldı ve standartlaştırıldı. Bu durum, Lufthansa Group’un mevcut gelişmelere daha kolay ve etkin bir şekilde daha hızlı yanıt verebilmesini sağlamakta ve havayolları ile merkezleri arasında uçak ve kapasite dolaşımını mümkün kılıyor. Böylece dönüşüm ve kesinti maliyetleri de önemli ölçüde azalabilecektir. Buna ek olarak, standartlaştırma, uçak ve komponentlerin tedarikinde de daha fazla sinerjiye yol açacak. Havayolu markaları farklı bir marka imajı ile korunmakta.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule