MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
LOJİSTİK SEKTÖRÜNE KATKI SAĞLAYACAK
Türkiye'den
26 Kasım 2018 Pazartesi 09:37

LOJİSTİK SEKTÖRÜNE KATKI SAĞLAYACAK

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, İstanbul Havalimanından beklentileri anlattı

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, 29 Ekim'de açılan İstanbul Havalimanı'nın lojistik sektörü için yeni açılımlar sağlayacağını söyledi.

Yeni İpek Yolu, tek kuşak tek yol projelerinin devreye girmeye başladığını aktaran Eldener, "İstanbul'un iki yakasını bir araya demir yoluyla getiriyoruz ve son olarak yeni havalimanı. Bunlar bize bambaşka açılımlar getirecek. Atatürk Havalimanı onlara herhangi bir uçuş izni veremiyor çünkü maksimum kapasiteyle çalışıyor. Yeni havalimanı, yeni uçuşların, çok daha fazla frekansların Türkiye'ye gelmesini sağlayacak. Bu anlaşmalar genelde karşılıklı yapılıyor. Türk bayraklı hava yolları da Türk Hava Yolları başta olmak üzere başka ülkelere Çin ve Hindistan gibi yüksek nüfusa sahip ülkelere daha fazla uçuş yapmasını sağlayacak. Bu beraberinde rekabeti getirecek, arz fazlalığını getirecek ve eminim ki hem bağlantılar da kolaylık sağlayacak hem de ihracatçılar için fiyatları bir miktar düşüreceğini düşünüyorum” dedi.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule