MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KATAR HAVAYOLLARI İZMİR'E UÇACAK
Havacılık Haberleri
14 Mart 2019 Perşembe 13:25

KATAR HAVAYOLLARI İZMİR'E UÇACAK

Qatar Airways 23 Mayıs’ta İzmir uçuşlarını başlatıyor

Qatar Airways bu yılki ITB Berlin'de, 2019 yılında küresel rota ağına ekleyeceği yedi yeni destinasyonu açıklamasının yanı sıra, yüzlerce ticaret ve sanayi temsilcisine ilave olarak uluslararası medya üyelerine de yeni geliştirilmiş Ekonomi Sınıfı ürününü tanıttı.

ITB'nin açılış gününde düzenlenen basın toplantısında Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker, havayolu şirketinin Lizbon, Portekiz; Malta; Rabat, Fas; Langkawi, Malezya; Davao, Filipinler; İzmir, Türkiye ve Mogadişu, Somali de dâhil olmak üzere 2019'da başlatacağı bir dizi küresel destinasyonu duyurdu.

Ayrıca fuarın açılış gününde Qatar Airways, 19 derecelik yenilikçi yaslanma sistemi, ilave bacak boşluğu, çift tepsi, 13,3 inç 4K geniş ekranlı ve 'C' tipi hızlı şarj USB portuyla dünya standartlarında koltuk deneyimi sunan yeni Ekonomi Sınıfını da açıkladı. Havayolunun yeni uçuş içi yemek deneyimi 'Quisine', tüm yeni perakende tarzı sofra takımını, daha fazla seçenek sunan menüsünü, yüzde 25 daha fazla ana yemeklerini, yüzde 20 fazla aperatifelerini ve yüzde 50 daha büyük tatlıları ile Ekonomi Sınıfı hizmetini yeniden tanımlıyor.

Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker şunları söyledi: “Küresel rota ağımıza eklenen bu yeni destinasyonları duyurmaktan da heyecan duyuyoruz. Avrupa, Asya ve Afrika’daki bu yeni eklemeler hem iş hem de tatil seyahati yapan yolcularımıza daha fazla seçenek ve esneklik sunacak. Artan destinasyonlarımız ve yeni eklemelerimiz Qatar Airways'in güçlü büyüme planlarıyla birlikte ilerlediğini de açıkça göstermiş olacak.

Ekonomi Sınıfı Qatar Airways yolcuları, artık daha geniş yemek seçeneklerinin yanı sıra daha fazla aperatifler, ana yemekler ve tatlılar da bulacaklar. Bu hafta Berlin'de açıklanan yeni Ekonomi Sınıfı deneyimimiz, hangi sınıfta seyahat ettiklerine bakılmaksızın tüm yolcularımıza en iyi deneyimi sunma konusundaki taahhüdümüzü kanıtlamaktadır. Geçen hafta Berlin'deki standımızı ziyaret eden tüm konuklarımıza teşekkür eder, tüm yolcuları uçaklarımızda ağırlamayı dört gözle bekleriz.”

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule