MENÜ
İstanbul 12/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KATAR'DA ÇALDI İSTANBUL'DA YAKALANDI
Türkiye'den
30 Ağustos 2020 Pazar 14:49

KATAR'DA ÇALDI İSTANBUL'DA YAKALANDI

Katar’da Türk mağazasını soyan Tunuslu Türkiye’ye girince yakalandı

Katar’ın başkenti Doha’da önceki gün bir Türk kuyumculuk firmasına ait mağaza’da hırsızlık yapan Tunuslu İstanbul’Havalimanı’nda yakalandı. 

Tunuslu bir kişinin  mücevher mağazasından hırsızlık yaptığını ve İstanbul’a geleceği ihbarını alan İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri Katar’dan gelen uçakları ve yolcularını takibe aldı. Yapılan inceleme  sonucunda Tunus vatandaşı olduğu belirlenen  M.B'nin Katar Havayolları’na ait  uçakla  saat 16.30’da İstanbul Havalimanı’na geleceği tespit edildi. Uçağın inişi ile birlikte hareket geçen polis ekipleri Tunuslu yolcuyu ve  beraberindeki valizleri incelemeye aldı. 


Yapılan kontrollerde üzerinden ve valizlerinden 56 bin 500 Katar Riyali, 5 bin 300 Amerikan  Doları, 4 adet altın bileklik, 13 adet kolye, çeşitli modellerde 17 adet lüks güneş gözlüğü, 5 adet kol saati, 4 adet çeşitli markalarda cep telefonu ve kulaklık, iki karton elektronik sigara cihazı bulundu. Suçunu itiraf eden ve hakkında gerekli yasal işlem başlatılan Tunuslu yolcu savcılığa sevk edildikten sonra cezaevine gönderildi.
Öte yandan Tunuslu yolcuda bulunan para ve değerli eşyalar yapılacak işlemlerin ardından Doha'daki mağazaya gönderileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule