MENÜ
İstanbul 10/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KARANTİNA OTOBÜSÜNDEN YOLCU ALINDI
Türkiye'den
18 Mart 2020 Çarşamba 00:27

KARANTİNA OTOBÜSÜNDEN YOLCU ALINDI

KKTC Sivil Havacılık Müdürü'nün kızı olduğu iddia edilen bir kadın, polisler tarafından karantina altındaki otobüsten indirilip götürüldü

KKTC Sivil Havacılık Müdürü Mustafa Sofi’nin kızı Güzide Sofi, Paris’ten gelen diğer yolcularla birlikte İstanbul Havalimanı’ndan karantina alanına sevkedilirken polisler tarafından otobüsten indirilerek götürüldü. Karantina altındaki otobüste bulunan yurttaşlar, polise tepki gösterdi. Yurttaşlar, sosyal medya hesaplarından olay anında çekilen bir video paylaştı.

Twitter’da Cüneyt Aytaç adlı kullanıcı videoyu paylaşırken, “Paris’ten TK1824 nolu uçuşla ülkeye getirilen vatandaşlar İstanbul havalimanından otobüsle karantina alanına yola çıktıktan sonra otobüs durdurulup valizi ile otobüsten inen ve özel bir araçla giden genç kız kimdir? Karantinadan kaçırılan yolcunun adı Güzide Sofi. Kaçırıldığı aracın plakası 34 CCP 136. Görüntüleri aşağıda. Halk sağlığı için tehlike olduğu için suç duyurusunda bulunuyorum” sözleriyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ihbarda bulundu.

Öte yandan konuyla ilgili açıkalama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Fransa’dan gelen iki yolcu Kıbrıs aktarmalı olarak uçağa bindirilmiş ancak son gelen yolcularla ilgili böyle bir transit uygulamamız yok. Yanlış yapılan bu biniş işlemiyle ilgili gereği yapılıyor. Yolcular karantinaya alınıyor. 14 gün sonra Kıbrıs’a göndereceğiz" dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule