MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KAPTAN PİLOT HALİT KUDAY EMEKLİ OLDU
Havacılık Haberleri
18 Nisan 2018 Çarşamba 18:25

KAPTAN PİLOT HALİT KUDAY EMEKLİ OLDU

SunExpress kaptanlarından Halit Kuday, bugün Diyarbakır’dan Antalya’ya gerçekleştirdiği XQ7113 kodlu uçuş ile pilotluğa veda ederek emekliliğe ayrıldı

Kuday için son uçuşunda iniş yaptığı Antalya Havalimanı’nda yönetim, teknik, kabin ekiplerinin ve ailesinin katılımları ile bir veda etkinliği düzenlendi.

26 YILLIK HAVACILIK TECRÜBESI

Kuday, 1992 yılında Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan yaklaşık 3 bin 500 saat muharip uçuş tecrübesi ile emekli olup aynı tarihte Birgen Havayolları’nda sivil havacılık operasyonlarına katıldıktan bir buçuk yıl sonra kaptanlığa terfi etti.

Birgen Havayolları, Air Alfa, Sunways Havayolları ve Pegasus Havayolları’nda 15 yıl görev yapan Halit Kuday, SunExpress Ailesi’ne 2008 yılında katıldı. 11 yıllık görev süresince yaklaşık 25 bin saat uçuş tecrübesinin ardından emekliliğe adım attı.

SunExpress’ten yapılan açıklamada, "Halit Kuday gibi değerli bir kaptanımızın emekliliğe ayrılıyor olmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Görev yaptığı süre boyunca SunExpress ailesine sağladığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz.“ denildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 M.K
 19 Nisan 2018 Perşembe 08:07
DEĞERLİ KARDEŞİM, HAYIRLI OLSUN, SAĞLIKLI, MUTLU UZUN YILLAR DİLERİM.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule