MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KANADA'DA SIRADIŞI UYGULAMA
Dünyadan
6 Ekim 2018 Cumartesi 08:22

KANADA'DA SIRADIŞI UYGULAMA

Kanada'da iç hat uçuşlarında 30 grama kadar esrar taşınabilinecek

Kanada Ulaştırma Bakanı Marc Garneau'nun sözcüsü Delphine Denis perşembe günü AFP'ye yaptığı açıklamada, 17 Ekim 2018 tarihinden itibaren Kanada sınırları içerisinde seyahat eden yolcuların 30 grama kadar esrar taşıyabileceğini açıkladı.

Kanada hükümeti ülkede belli miktara kadar esrar kullanımının yasal hale gelmesinin ardından yolculara uçaklarda 30 grama kadar esrar taşıyabileceklerini duyurdu.

UYGULAMA, ULUSLARARASI UÇUŞLARI KAPSAMIYOR

Kanada Ulaştırma Bakanı Marc Garneau'nun sözcüsü Delphine Denis perşembe günü AFP'ye yaptığı açıklamada "17 Ekim 2018 tarihinden itibaren Kanada sınırları içerisinde seyahat eden yolcular yasal miktarda esrar taşıyabilecek. Bu miktar 30 gram olacak. Eğer sadece iç hatlarda uçuyorlarsa, uçağa verilen bavulda ya da yanlarına aldıkları el bagajlarında da bunu taşıyabilirler" ifadelerini kullandı. Öte yandan Denis, yolcuların uluslararası uçuşlarda yanlarında esrar taşıyamayacaklarını belirtti.

SEYAHAT SIRASINDA KULLANIMA İZİN VERİLMEYECEK

Denis ayrıca uçaklarda gizlice esrar içmeye kalkışanların çok büyük cezalarla karşı karşıya kalacaklarını belirterek, yolcuları uyardı.

Transport Canada firması ABD'ye yapılan uçak, tren ve vapur seferleri konusunda daha şimdiden yolcularını bilgilendirmeye başladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule