MENÜ
İstanbul 13/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KADRİ SAMSUNLU'NUN ACI GÜNÜ
Türkiye'den
3 Kasım 2020 Salı 13:47

KADRİ SAMSUNLU'NUN ACI GÜNÜ

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu’nun babası Prof. Dr. Ahmet Samsunlu vefat etti

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu’nun babası olan eski İmar ve İskan Bakanı Prof. Dr. Ahmet Samsunlu çoklu organ yetmezliği nedeniyle 83 yaşında hayatını kaybetti. 
Türkiye’deki ilk çevre mühendisliği bölümünün kurulmasına öncülük eden 44’üncü hükümetin İmar ve İskan Bakanı emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Samsunlu, çoklu organ yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti. İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu’nun babası olan Ahmet Samsunlu, Çarşamba günü Çorum Merkez Ulu Camii öğlen namazının arından kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.  
Prof. Dr. Ahmet Samsunlu, 1937 yılında Çorum’da doğdu. Hannover Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ni bitirdi. Aynı Üniversitede Doktora yaptı. TÜBİTAK Çevre Grubu ve Su Kirlenmesi Türk Millî Komitesi Üyeliği, Ege Üniversitesi İnşaat Fakültesi Öğretim Üyeliği ve Dekan Yardımcılığı, Danışma Meclisi Çorum Üyeliği (15 Ekim 1981 - İstifa: 19 Temmuz 1982) ile İmar ve İskan Bakanlığı yaptı.

Airkule Ailesi olarak merhum Ahmet Samsunlu'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule