MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KADIN VE DÜNYA HAVACILIĞI SEMPOZYUMU
Havacılık Haberleri
4 Mart 2020 Çarşamba 13:32

KADIN VE DÜNYA HAVACILIĞI SEMPOZYUMU

Sivrihisar Havacılık Merkezi, Necati Artan Tesisleri, 8 Mart günü Kadın ve Dünya Havacılığı Sempozyumu'na ev sahipliği yapacak

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yapılacak olan “Kadın ve Dünya Havacılığı Sempozyumu” havacılık alanında kadınların yerini vurgulamak ve bu konuda farkındalığı arttırmak amacıyla Sivrihisar Havacılık Merkezi’nde düzenleniyor. Yurt içi ve yurt dışından birbirinden değerli kadın pilotların yer alacağı bu organizasyonda dinleyiciler, onların tecrübelerini ve anılarını dinleyerek havacılık alanında yaşadıkları eşsiz deneyimleri öğrenecekler.

“Kadın ve Dünya Havacılığı Sempozyumunda” yer alacak konuşmacılar:

Didem Işıkalan: UPL Pilotu / Eğitimci

Hem öğretmen, hem anne, hem pilot, hem de uçak sahibi olan Didem Işıkalan kadınların her alanda başarılı olabileceklerinin bir örneği.

Svetlana Kapanina: Dünya Şampiyonu Akrobasi Pilotu

Akrobasi alanında 7 kez Dünya Şampiyonu olan ünlü Rus Akrobasi Pilotu Svetlana Kapanina, yaşadığı deneyimler ve verdiği mücadele ile sadece kadınlara değil tüm havacılık tutkunlarına örnek oluyor.

Judy Leden: Dünya Şampiyonu Glider Pilotu

Dünya Hang Gliding yükseklik rekorunu kıran İngiliz Glider Pilotu Judy Leden, 3 kez  Dünya Şampiyonu olmuş ve alanında birçok başarıya imza atmaya devam ediyor.

Elvan Odabaşı: Asuman Aşığı/Diyetisyen

Başarılı bir diyetisyen ve asuman aşığı Elvan Odabaşı, havacılık ve beslenme konularında deneyimlerini dinleyiciler ile paylaşacak.

Semin Öztürk Şener: Türkiye’nin İlk Kadın Profesyonel Akrobasi Pilotu

Azmi ve tutkusuyla gençlere ilham kaynağı olan Semin Öztürk Şener, yurt içi ve yurt dışındaki hava gösterilerinde ülkesini başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Milli Akrobasi Pilotu deneyimlerini dinleyiciler ile paylaşacak.

Berna Şen Şenol: Türkiye’nin İlk Kadın F16 Pilotu / Eğitimci

Kadınların asker olarak da başarıda sınır tanımadığını gösteren Türkiye’nin İlk Kadın F16 Pilotu Berna Şen Şenol, deneyimleri ile havacılık tarihimizde yerini anlatıyor.

Rabia Gönül Sezer Yamanel: UPL Pilotu / Tıp Doktoru

Hem doktor, hem pilot, hem de uçak sahibi olan Rabia Gönül Sezer Yamanel de başarılı kadınlara örnek olduğu gibi birçoklarına yol gösterici nitelikte.

Ve, bu anlamlı günde, sempozyuma katılan hanımlara "EFSANE UÇAKLARLA" uçuş şansı verilecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule