MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE SÜRÜYOR
Türkiye'den
22 Aralık 2019 Pazar 12:15

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat ekiplerince İstanbul Havalimanı’nda 11 ayda yapılan çalışmalar sonucu 5 milyon liralık kaçak tütün ve ürünleri ele geçirildi

İstanbul Havalimanı’nda görev yapan Gümrük Muhafaza memurları, aralıksız sürdürdükleri denetimlerle elektronik sigara, tütün ve tütün ürünleri kaçakçılarına göz açtırmadı.

İstanbul Havalimanı'nda 1 Şubat -20 Aralık tarihleri arasında yapılan denetim ve operasyonlarda, piyasa değeri 5 milyon 43 bin 239 lira olan 7 bin 767 elektronik sigara, 155 bin 202 paket elektronik sigara tütünü, 19 bin 953 paket sigara, sigarillo ve puro ile 362 bin 665 kilo kaçak tütün ele geçirildi.

Terminalde “sigara” denetimi

Öte yandan İstanbul Havalimanı’nda sigara yasağının olduğu tüm alanlarda denetimler sürüyor. İstanbul Valiliği’nin bu kapsamdaki çalışmaları terminal içinde bir komiser yardımcısı ve 6 polis memuru tarafından havalimanının gidiş-geliş katları, E katı ofisleri ve servis katında sürdürülüyor.

Havalimanında yolcu ve personel için toplam 21 sigara içme alanı bulunuyor. Sigara içmek isteyenlerin bu alanları kullanması gerekiyor.

Ferhat Yasak - İHA

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule