MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KAÇAK GEÇİŞLERE ‘CAMLI BÖLME’ ÖNLEMİ
Türkiye'den
9 Mart 2018 Cuma 14:24

KAÇAK GEÇİŞLERE ‘CAMLI BÖLME’ ÖNLEMİ

Geçtiğimiz Ocak ayında bileti olmadan İstanbul-Antalya uçağına kaçak binen taksici Ridvan K. Atatürk Havalimanı’nda yeni güvenlik önlemlerinin alınmasına sebep oldu

KAÇAK GEÇİŞE GEÇİT YOK 

Atatürk Havalimanı’nda tüm güvenliği atlatarak uçağa binmeyi başaran Ridvan K. gözlerden kaçan bir güvenlik açığını ortaya çıkarmıştı. Havalimanındaki görevlilerin bir anlık dalgınlığından faydalanan taksici Ridvan K. elinde bileti ve uçuş kartı olmadan o sırada kullanılmayan bir X-Ray cihazının yanından arınmış bölgeye, oradan da İstanbul-Antalya uçağına binmeyi başarmıştı.

1.5 METRE YÜKSEKLİĞİNDE KALIN CAMLAR KONULDU

Benzer olayların önüne geçebilmek için İç Hatlar terminalindeki güvenlik noktalarında yeni düzenlemeye gidildi. Buna göre bilet ve bagaj işlemlerinin yapıldığı check-in salonu ile arınmış salon, X-Ray cihazlarının bulunduğu bölgede 1.5 metre yüksekliğindeki kalın cam paravanlarla ayrıldı. Böylece özel güvenlik görevlilerinin olası dikkatsizliğinden yararlanmaya niyetlenecek biletsiz kişiler, cam duvar engeline takılacak ve arınmış bölgeye kaçak giriş yapamayacak.

İşte yöni önlem...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule