MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KAAN AIR ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Türkiye'den
30 Mayıs 2019 Perşembe 15:48

KAAN AIR ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Kaan Air Helikopteri bir kez daha LÖSEV çocukları için havalandı

Kaan Air, sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV ile birlikte anlamlı bir projeye daha imza attı. 18’inci Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nda, çocuklar İstanbul’un eşsiz manzarasını Kaan Air’in helikopterleriyle kuş bakışı izleyerek hayallerini gerçekleştirdi.

Dünyanın önde gelen helikopter üreticilerinin “Exclusive” distribütörü Kaan Air, 18’inci Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nda LÖSEV çocuklarını Kaan Heliport’ta ağırladı.

Her yıl artış gösteren kanser vakalarının önüne geçmek, çocuk ve yetişkin insanımızı kansere karşı korumak, toplum için farkındalık yaratmak isteyen LÖSEV, Kaan Air ile ortaklaşa bir proje gerçekleştirdi. Kaan Air, LÖSEV’in “Gerçek Kahramanlar” olarak nitelendirdiği lösemi ve kanser tedavisini tamamlamış çocuklarına, Haliç, Tarihi Yarımada ve Boğaz hattı dahil olmak üzere İstanbul’un onlarca eşsiz güzelliğini helikopter turu ile kuş bakışı izleme imkanı sundu.

Sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vereceklerini söyleyen Kaan Air Satış ve Pazarlama Müdürü Tuba Oğuz, “Kaan Air olarak çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. LÖSEV ile hayata geçirdiğimiz bu projede, çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirdik. Onların heyecanını ve gözlerindeki mutluluğu görmek bizi çok mutlu etti. Bu ve bunun gibi sosyal sorumluluk projeleri ile daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule