MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
JOON'UN İLK İSTANBUL UÇUŞU 25 MART'TA
Dünyadan
13 Şubat 2018 Salı 13:05

JOON'UN İLK İSTANBUL UÇUŞU 25 MART'TA

Hızla değişen ve dijitalleşen dünyada yeni nesil gezginlerin beklentilerini karşılamak üzere tasarlanan havayolu markası Joon, İstanbul uçuşlarına başlıyor

Paris Charles de Gaulle Havalimanı’ndan orta mesafe ağında Barcelona, Berlin, İstanbul, Lizbon, Napoli, Oslo, Porto ve Roma'ya, uzun mesafe ağında Fortaleza, Kahire, Cape Town, Mahé ve Tahran'a uçuş gerçekleştirecek Joon, haftada 228 uçuşla toplamda 13 noktaya ulaşacak.

Dijital İnovasyonu Ve Trendleriyle Yeni Nesil Havayolu: Joon

Air France-KLM grubunun dijitalleşen dünyaya yönelik tasarladığı yeni havayolu markası Joon pilot ülkeleri arasında seçtiği Türkiye uçuşlarına 25 Mart itibarıyla başlıyor. Kullanıcılarına sunduğu esneklik, kişiye, ihtiyaca uygun hazırlanan hizmetleri ve uzun mesafeli tüm uçuşlarda eğlence içeriği sunan uçak içi TV sistemi ile dikkat çeken Joon, yemek sunumları ve gurme ürün çeşidiyle kendinden söz ettirmeyi hedefliyor.  

Kabin İçi Eğlence Sisteminde Bir İlk

Joon, tüm uçaklarında kabin içinde eğlence sistemi, spor kıyafetleriyle dikkat çeken dinamik kabin ekibi ve müşteri talebini dikkate alan ekonomi ve business sınıf hizmetleriyle yolcularına pek çok yenilik sunuyor. İmza attığı iş birlikleriyle, dijitalleşme yolculuğunun yepyeni, dinamik ve ayrıcalıklı markası Joon, AirBnb, Travelcar, Waynabox ve BHV Marais gibi yeni nesil seyahat ve deneyim markalarıyla iş birliklerine de imza atarak yolcularına; konaklama, araba kiralama, park, alışveriş ve concierge servislerinde kolaylık içeren kampanya ve fırsatlar sunuyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule