MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
JOON’DAN KONFORLU UÇUŞ ÖNERİLERİ
Dünyadan
14 Ağustos 2018 Salı 12:52

JOON’DAN KONFORLU UÇUŞ ÖNERİLERİ

Dijitalleşen dünyaya yönelik tasarlanan havayolu markası Joon, sık seyahat edenler için konforlu bir uçuşun püf noktalarını vererek yolcuların rahat yolculuk geçirmesine yönelik çözüm önerilerini paylaştı

İster uzun ister kısa yolculuklarda uçuş boyunca rahatlık lüksünü tatmak seyahat severlerin motivasyonunu artırıyor. İşte bir sonraki uçuşunuza hazırlanırken seyahatinizi daha mutlu hale getirecek ipuçları…

Gökyüzünde eğlencenin tadını çıkarın

Uçuşunuz esnasında uçak içi eğlence sistemi ile gökyüzünde iletişim ve eğlence dolu vakit geçirmeye hazır olun. Keyifli bir yolculuk için ihtiyacınız olacak şeyleri yanınıza aldıktan sonra uçakta sunulan kabin içi deneyimlerinden faydalanın. Havayolu sektöründe yaratıcı, yenilikçi ruhu taşıyan Joon, yolcularına sunduğu kabin içi eğlence tasarımı YouJoon ile kişisel cihaz üzerinden farklı kategorilere ayrılmış sinema koleksiyonundan belgesellere, müziklerden çocuklar için çizgi filmlere kadar uçuş esnasında geniş bir eğlence içeriği sunuyor. Kıtalararası uçuşlarda, Allosky iş birliği sayesinde sinemada olduğu gibi tam HD geniş ekranda kişisel sinema gözlüğünüz ile gökyüzünde özel sinemanızda film izlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Uzun mesafeli uçuşlarında sanal gerçeklik gözlükleri ve gürültü azaltıcı ses kulaklıkları ile en yeni filmlerin ve belgesellerin keyfini sürebilirsiniz.

Uçuş esnasında rahat kıyafetler tercih edin

Uçak seyahatinde rahatlık için, dar olmayan, pamuklu kumaşlar ve rahat ayakkabıları tercih edin. Yolculuk esnasında basınçtan şişen vücudu saran dar kıyafetler uçuş konforunu etkileyecek negatif faktörlerin başında geliyor. Uçağa biniş ve uçaktan iniş sırasında özellikle spor ayakkabı tercihi hızlı hareket etmeniz için kolaylık sağlar. Genç ve dinamik havayolu markası Joon’un uçuş görevlileri hem şık hem rahat hem de yolcuların ihtiyaçlarını hızlı karşılamak için akıllı rahat kıyafetler içinde sizi ağırlıyor.

Vücudun sıvı ihtiyacını karşılayın

Bol miktarda sıvı alımı uçak yolculuğunda iyi hissetmek için birinci sıradadır. Seyahat sırasında çok kuruyan ve şişen vücudun sıvı ihtiyacını karşılamak için bol su ve meyve suyu tüketiminin farkını uçaktan indiğinizde hissedeceksiniz.

Sık uçanlara özel programlardan faydalanın

Otel, uçak, araç kiralama gibi seyahatleriniz için sık kullandığınız hizmetlerde, firmaların üye programlarıyla müşterilerine sundukları indirimlere, hediyelere ve özel fırsatlara mutlaka göz atın.

İmza attığı iş birlikleriyle, dijitalleşme yolculuğunun yepyeni, dinamik ve ayrıcalıklı markası Joon, AirBnb Experience, Travelcar, Waynabox ve BHV Marais gibi yeni nesil seyahat ve deneyim markalarıyla iş birliklerine de imza atarak yolcularına; konaklama, araba kiralama, park, alışveriş ve concierge servislerinde kolaylık içeren kampanya ve fırsatlar sunuyor. Dileyen yolcular; kişi başı 250 Euro’dan başlayan fiyatlarla Waynabox iş birliğinden yararlanarak uçuş ve büyük otellerde 2 gecelik konaklama dahil 3 gün boyunca bir hafta sonu paketi satın alabiliyor, BHV Marais ile Paris’in kalbinde düzenlenen üç özel ve eşsiz etkinlikten biri için rezervasyon yaptırabiliyor ve Airbnb deneyimiyle otantik bir seyahatin tadını çıkarabiliyorlar.   Bunun yanı sıra yolcular Air France KLM’nin kişiye özel sunduğu lider sadakat programı Flying Blue ile seyahatleri daha eğlenceli hale getirirken özel olarak tasarlanan pek çok hizmete erişebiliyor. Müşterilerin sadakatini puanla ödüllendiren Flying Blue programı, uçtukça mil kazanma ve harcama fırsatları ile yolcularının seyahat deneyimini zenginleştiriyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule