MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA SIKI KONTROL
Türkiye'den
21 Mart 2020 Cumartesi 18:10

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA SIKI KONTROL

İstanbul Havalimanı’nda terminale giren her yolcu ve personelin ateşi ölçülmeye başlandı

İstanbul Havalimanı’nda koronavirüs önlemlerine bir yenisi daha eklendi. Havalimanında artık giden yolcu katından terminale giren her yolcunun ve personelin, ateşi ölçülüyor. 

Ocak ayından bu yana Sağlık Bakanlığı tarafından ilk olarak Çin başta olmak üzere Uzak Doğu uçuşlarında, sonrasında ise tüm uçuşlarda başlatılan termal kamera uygulaması sürerken, İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, terminalde hijyen konusundaki tedbirleri en üst düzeye çıkarmıştı.

Yolcu ve personelin ateşi ölçülmeye başlandı

Koronvirüs kapsamında aldığı ek önlemlere bir yenisini daha ekleyen İGA, giden yolcu katından terminale gelen tüm yolcu ve personelin ateşini ölçerek terminale almaya başladı.

Terminal giriş kapılarında bulunan güvenlik görevlileri, ellerindeki dijital ateş ölçme cihazlarıyla havalimanına giriş yapan herkesin ateşini ölçüyor. Koronavirüs’ün belirtilerinden biri olan yüksek ateş durumuna rastlanması durumunda ise kişi, İstanbul Havalimanı’nda görevli Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü bünyesindeki sağlık ekiplerine yönlendirilerek gerekli kontroller sağlanacak.

Ferhat Yasak - İHA

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Maskeci
 22 Mart 2020 Pazar 01:10
Hani maske ablacım abicim bu ne vurdumduymazlık. Kontrol yapan herkesin full maske ve eldiveni yoksa işini sallayarrak yapıyordur. Nokta.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule