MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA KADINLAR GÜNÜ
Türkiye'den
8 Mart 2020 Pazar 13:24

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA KADINLAR GÜNÜ

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde İstanbul Havalimanı kadın yolcularına ayrıcalıklar sundu, polisler pasta dağıttı

İstanbul Havalimanı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın yolcularını ayrıcalıklı ağırladı. Havalimanı Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen farklı etkinliklere sahne oldu. Uzaktan kumandalı bir kutu ile kadın yolculara çiçek ve kek dağıtıldı. İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ise kadın yolculara pasta ikram etti.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, havalimanında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinliklerde kadınlara çeşitli hediyeler verdi. Havalimanından gün boyunca seyahat eden kadın yolcular, güvenlik kontrol noktalarındaki hızlı geçiş alanlarından ücretsiz faydalanırken, 250 kadın yolcu yanlarındaki birer misafirleri ile İGA'nın özel yolcu salonunda ağırlandı. Terminalde kadınlara yönelik bir diğer etkinlikte de uzaktan kumandalı bir kutuda kadın yolculara çiçek verildi.

Kadınların kendilerine doğru gelen uzaktan kumandalı kutuyu ilk önce şaşkınlıkla karşılarken, kutunun kapağının açılması ile birlikte içinde gördükleri gül ve pastayı görünce mutluluklarını gizleyemediği görüldü.

Polislerden kadın yolculara pasta

Öte yandan İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü kadın polislerle birlikte pasta keserek, kadınlar gününü kutladı.  Yolculara  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pasta hazırlayan kadın polisler, kestikleri pastayı  kadın yolculara ikram etti.  Bir diğer etkinlikte de Kişisel Gelişim Atölyesi kurucusu ve eğitmeni Meltem Ayvacıoğlu, havalimanında görevli kadın polislere "Hayatının Filminde Yıldız Olmaz" başlıklı bir seminer verdi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule