MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL HAVALİMANI'NA UÇACAK
Havacılık Haberleri
22 Kasım 2020 Pazar 10:27

İSTANBUL HAVALİMANI'NA UÇACAK

Rus havayolu şirketi Azimuth 2 Aralık’ta Rostov-na-Donu – İstanbul Havalimanı uçuşlarına başlayacak

Rus havayolu şirketi Azimuth, 2 Aralık’ta Rostov-na-Donu – İstanbul uçuşlarına başlayacağını duyurdu. Azimuth Havayolları şirketinin kendi sitesinde yayınlanan açıklamada, hava taşıyıcısının 2 Aralık itibarıyla Rostov-na-Donu – İstanbul uçuşlarına başlayacağı belirtildi.

Açıklamada, “Hava taşıyıcısı İstanbul’a ilk seferini 2 Aralık’ta gerçekleştirecek. ?4269/?4270 sayılı seferler Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri uluslararası İstanbul Havalimanı’na yapılacak” ifadelerine yer verildi.

Rostov-na-Donu’dan kalkış saatinin 09.55, İstanbul’a iniş saatininse 12.30 olarak belirlendiği kaydedilen açıklamada, İstanbul’dan kalkışların 13.30, Rostov-na-Donu inişlerin ise 15.50 olarak kararlaştırıldığı ifade edildi.

Azimuth Havayolları’nın basın dairesi geçen salı günü, şirket CEO’u Eduard Teplitskiy’e atıfta bulunarak Rostov-na-Donu’dan İstanbul, Minsk (Belarus) ve Nur-Sultan (Kazakistan) seferlerinin başlatılacağını duyurmuştu.

Platov (Rostov-na-Donu) ve Paşkovskiy (Krasnodar) havalimanlarında bulunan Azimuth Havayolları’nın filosu, uçuş menzili artırılmış Suhoy Superjet SSJ-100-95LR uçaklarından oluşuyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule