MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL’DA HAVA VE UZAY TIBBI KONGRESİ
Türkiye'den
7 Eylül 2018 Cuma 17:11

İSTANBUL’DA HAVA VE UZAY TIBBI KONGRESİ

4. Ulusal Hava ve Uzay Tıbbı Kongresi 26-28 Ekim 2018 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek

4. Ulusal Hava ve Uzay Tıbbı Kongresi Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hava ve Uzay Hekimliği Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Türk Hava Yolları A.O. Genel Müdürlüğü katkılarıyla 26-28 Ekim tarihleri arasında Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bu yıl “Hava ve Uzay Psikiyatrisi, Psikolojisi ve Nörolojisi” temalarında icra edilecek olan Kongre’nin uluslararası davetlilerin de konuşma yapacağı ilk gününde “Uçucularda Bitkinlik” konusu tüm detaylarıyla incelenecek. SHGM Hava Sağlık Birimi tarafından güncel mevzuat bilgileri, Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) ve Havacılık Sağlığında Emniyet Performans Göstergeleri konularında oturum düzenlenecek. Programda yer alacak konuların katılımcıların akademik beklentilerini karşılamanın yanı sıra, güncel gereksinimlerine de cevap verecek nitelikte olması hedefleniyor.  Kongre kapsamında ayrıca bu yıl ilk defa “Havacılık Tıbbı Bilgi Yarışması” da organize edilerek bilgi paylaşımına ve tartışmaya dayalı bir iletişim platformuna imkan sağlanacak.

SHGM’den yapılan açıklamada,”Kongreye katılım kredilendirilerek “Uçuş Tabipliği Tazeleme Kursu” yerine geçecek olup, yetkili uçuş tabiplerin yetkilerinin devamının sağlanması amaçlı bu kongreye katılımları tavsiye edilmektedir.  Bu kapsamda, Uçuş Tabibi olan olmayan Doktor, Uzman Doktor, Psikolog, Pilot ve konu ile ilgili havacılık sektöründe çalışan ve bu sektöre gönülden bağlı herkesin katılımı arzu edilmekte olup, kongre katılımı ile ilgili bilgilere www.uhtk.org adresinden ulaşılabilmektedir.” denildi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cem YILMAZ
 8 Eylül 2018 Cumartesi 16:54
İyi kongreler
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule