MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İŞ İLANLARI ARTTI
Türkiye'den
9 Nisan 2019 Salı 11:34

İŞ İLANLARI ARTTI

İstanbul Havalimanı’na tarihi taşınma sonrası birçok iş kolunda faaliyette bulunan büyük ve küçük ölçekli işletmeler de ihtiyaçları olan personel alımlarına hız verince işe alım ilanları arttı

İstanbul Havalimanı için personel alım ilanlarında özellikle mağaza çalışanlarıyla ilgili artışlar yaşanıyor. Büyük göç sonrası İstanbul Havalimanı’nda yer alan işletmeler de ihtiyaçları olan personel alımına hız verdi. İstanbul Havalimanı başlangıçta 100 bin kişiye, tüm etapları tamamlandığında ise 225 bin kişiye istihdam sağlayacak. Tarihi taşınma sonrası yolcu sayısının daha da artacağı havalimanında yer alan büyük ve küçük ölçekli işletmeler daha çok personele ihtiyaç duyuyor. İşletmeler personel alım ilanlarını daha da artırdı. Terminalde yeni mağazalar açılırken özellikle iş başvurularının yapıldığı web sitelerinde İstanbul Havalimanı için personel alım ilanlarında artışlar da dikkat çekiyor. İş başvurularının yapıldığı web sitelerinde İstanbul Havalimanı için çok sayıda ilan yer alıyor. 

EN ÇOK MAĞAZA ÇALIŞANI ARANIYOR
En çok aranan personel, mağazalar ve yiyecek içecek hizmeti veren şirketler için... Özellikle satış danışmanlarıyla ilgili iş ilanlarında artış yaşanıyor. Havayolu ve bunlara yer hizmeti veren işletmeler de kadrolarına daha fazla personel katacak. Havayolu şirketleri de personel alımıyla ilgili yeni ilanlar çıktı. Özel havayolu şirketleri hem uçuş ekibi hem de bazı departmanları için yeni ilanlar yayınladı. 
THY VE İŞTİRAKLERİ DE YENİ PERSONEL ALACAK
İstanbul Havalimanı ile beraber uçak ve uçtuğu noktalar daha da artacak olan Türk Hava Yolları’nın ve iştiraklerine de yeni çalışanlar katılacak. Pilot alımı için aktif ilanları yer alan THY bir süre sonra da kabin görevlisi alımı ilanına çıkacak. THY’nin DO & CO ile ortak kurululuşu olan ikram şirketi Turkish DO&CO’nun da personel ilanları dikkat çekiyor.THY’nin uçaklarının yanı sıra İstanbul Havalimanı’ndaki Lounge’larına da ikram veren şirketin yeni 24 iş ilanı yer alıyor.

GÖKHAN ARTAN - DHA

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule