MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
INDIGO İSTANBUL'A İLK UÇUŞUNU YAPTI
Havacılık Haberleri
21 Mart 2019 Perşembe 10:14

INDIGO İSTANBUL'A İLK UÇUŞUNU YAPTI

IndiGo Yeni Delhi’den İstanbul’a ilk uçuşunu gerçekleştirdi

68’den fazla direkt uçuş noktasına sahip olan ve uçuş ağını Türkiye ile genişleten IndiGo Yeni Delhi’den İstanbul’a ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Kısa süre önce 16. uluslararası uçuş noktası olarak İstanbul’a düzenli seferler gerçekleştireceğini duyuran IndiGo, günde karşılıklı iki sefer ile Yeni Delhi-İstanbul operasyonlarını sürdürecek.

Atatürk Havalimanına inen IndiGo uçağı su takı ile karşılandı.

IndiGo CCO’su William Boulter yaptığı açıklamada “Bu akşam Atatürk Havalimanı’nda bizleri yalnız bırakmayan Türk makamlarından yürekten, sıcak bir karşılama aldığımız için çok mutluyuz. Türkiye'ye uçan ilk Hint taşıyıcı olmak bizim için bir ayrıcalık. İstanbul, dünyanın en çekici turizm şehirlerinden biri ve Asya'dan Avrupa'ya açılan bir kapı. İstanbul, IndiGo için çok büyük bir potansiyele sahip ve yerel ağımızı uluslararası bağlantı ile tamamladığımız için bizim adımıza Avrupa'daki organik genişlemenin bir parçası” dedi.

Boulter ayrıca şunları da ekledi: “Yakın gelecekte eklenecek olan yeni direkt uçuş hatlarımızı İstanbul ile desteklemenin yanı sıra, Türk Hava Yolları’nın geniş ağını kullanarak İstanbul’un ötesindeki seyahatlerde müşterilerimiz için mevcut seçenekleri genişleteceğiz." IndiGo'ya Türkiye'de yer hizmetini TGS sağlayacak.

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule